Rehber :
   
Mutfak, Banyo Mobilyaları
İtaly Mutfak Banyo
Saray Yapı Mimarlık
Favori Mutfak & Banyo
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.08.2009
Daha da iyi olacak


Bros, Sivas’ı iyi etüt edip, iyi mücadele ederek kazanılacağını tespit edince futbolcularını bu şekilde motive edip sahaya sürmüş. Bu da bir teknik direktörün “Eğer bilgisi varsa” takımına yansıtabileceğini açıkça ortaya koydu.

İlk 10 dakika Alanzinho sol açık gibi oynayınca, hem Sivas’ın sağ bekinin önünü kesti, hem de sol açıktan yaptığı ataklarla rakibin kalesini darmadağın etti. Alanzinho’nun ortasıyla da geçen sezondan beri Trabzon ilk defa organize atakla golüne kavuştu. Golden sonra sol açıktan oynamayı bırakan Trabzonspor alışkanlığından dolayı oyunu sağ tarafa yıkmaya çalışınca üstünlüğünü Sivas’a kaptırdı.

Trabzonspor orta sahası rakibine boş saha bırakmadan iyi pas yaparak Sivasspor’u rahatsız etti. Tjikuzu orta sahada hem top kazanarak hem de iyi pas atarak sağındaki ve solundaki orta saha oyuncuları iyi oynamaya teşvik etti.

İkinci yarının hemen başında yediği golle morali bozulan Trabzonspor bu moral bozukluğunu kısa süre atarak oyunda dengeyi kurdu. Gözüken şu ki sağ beki Serkan olan bir takımın savunmasının iyi oynaması mümkün değil. Senelerdir yazıyorum ama Trabzonspor’daki futboldan gelmemiş ulemalara bir türlü anlatamıyorum. Trabzonspor’un sağ ve sol açığa ihtiyacı var. Futbol oynamadınız bari, mesleği futbol olanlara kulak verin.

İyi oynadığı önemli bir maçta Trabzonspor bu eksiklikler yüzünden sıkıntı çekti. Sol açık ve sağ bek problemini halletmiş bir Trabzon’un bu sezon çok daha iyi olacağı ortada. Bazı futbolcuların çok iyi, bazılarının kötü oynadığı Sivasspor maçında, Trabzonspor verdiği mücadeleyle camianın şampiyonluk umutlarını arttırdı. Kötü oynayanların da düzeleceğini düşünürsek, Trabzon deplasman galibiyetlerine devam edeceği gibi, kendi sahasındaki maçları da futbol oynayarak kazanacağı ortada. Tjikuzu, Alanzinho ve Ceyhun’u iyi futbolundan dolayı tebrik ediyorum.

Toplam Okunma Sayısı : 1899

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com