Rehber :
   
Yöresel Yemekler
Karpi Pide Salonu
Pidecim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.08.2009
Temiz ve yaşanılabilir bir çevre için hep birlikte el ele.




Trabzon Belediyesi tarafından başlatılan temizlik kampanyasına Başkan Gümrükçüoğlu da katıldı.
Temiz ve yaşanılabilir bir çevre için hep birlikte el ele.


       Temizlik kampanyasına katılan Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon insanında çok iyi bir temizlik kültürünün olduğunu ifade ederek, "Gelecek kuşaklara temiz ve yaşanılabilir bir şehir bırakmak için vatandaşlarımızın da gerekli hassasiyeti göstererek belediyemize destek vermelerini istiyorum"dedi.

       "Temiz ve yaşanabilir bir şehir için hep birlikte el ele" sloganıyla hareket eden Trabzon Belediyesi temizlik kampanyalarına başladı.

       Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun yanı sıra Belediye Başkanı Yardımcıları, meclis üyeleri ve belediye personelinin katıldığı temizlik kampanyası Ganita mevkiinde yapıldı. Tüm sahil şeridinin düzenlenecek kampanyalarla temizlenmesi hedefleniyor.

       Kampanyaya katılanlarla birlikte çöp toplayan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi olarak düzenledikleri temizlik kampanyalarıyla birlikte Trabzon'da var olan çevre bilincini daha da geliştirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, " İlerideki günlerde bu kampanyaları vatandaşlarımızın yoğun katılımlarıyla daha geniş kapsamlı yapmayı planlıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinden gelecek kuşaklara temiz ve yaşanılabilir bir çevre bırakmak için hep birlikte çalışmalıyız"dedi.

       Öte yandan Karadenizgaz da temizlik kampanyasına destek verdi.

Toplam Okunma Sayısı : 3556

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com