Rehber :
   
Yöresel Ürünler
İslamoğlu Gıda
İskenderoğlu Şarküteri
İmamoğlu Yöresel Ürünler
Sürbisa & Sürmene Bıçakçılık
Trabzon Silah Sanayi
Gurme 61 Şarküteri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.08.2009
Trabzon'da Proje Koordinasyonu Başlıyor


Trabzon’da Proje Koordinasyonu Başlıyor
 
            Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, geldiği günden itibaren vurgulamış olduğu Trabzon’daki proje koordinasyonu eksikliğinin giderilmesine ilişkin bir toplantı yaptı.
Vali Kızılcık başkanlığında Trabzon Valiliği B Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya KTÜ Rektör Yardımcısı Orhan Aydın, DOKAP Teknik Koordinatörü Ramazan Çağlar, TTSO Genel Sekreter Yardımcısı Miraç Dural, BM Trabzon Koordinatörü Sinem Mısırlıoğlu ve TTSO proje ekibi katıldı.
Proje mantığını çok önemsediğini, bütün yöneticilerin proje yürütme mantığına sahip olmasını ve çalışmaların bu doğrultuda yürütülmesi gerektiğini belirten Vali Kızılcık, proje yaklaşımını kamu ile özel sektörü bir araya getiren bir yol olarak adlandırarak, ancak bu şekilde ortak çalışmanın sağlanacağını ifade etti.
Trabzon’da çeşitli kurumlar bünyesinde bulunan bütün proje ofislerinin bir araya gelerek yeni bir çalışma dönemi planlaması hazırlığında olduğunu belirten Vali Recep Kızılcık,” AB Büyük Elçileri Trabzon’a geldiğinde, önlerine çok iyi projeler koymalıyız. Bölgemiz, gerek sınır ötesi, gerekse sınır içi projelere çok açık bir potansiyel taşımaktadır.”dedi.
Toplantı sonunda yapılan açıklamada ise Trabzon’u ve bölgeyi içine alan tüm çağrıların Trabzon Valiliği’nce duyurulmasının kararlaştırıldığı ifade edilirken, açık olan hibe programlarına proje vermenin özendirilmesi ve aynı konuyu içeren projelerin de ayrı ayrı değil ortaklık kurularak gönderilmesi konusunda görüş birliğine varıldığı kaydedildi.
            Öte yandan ilki yapılan toplantının yeni açılan programlar öncesi strateji belirlemek amacıyla tekrarlanması kararlaştırılırken, daha sonra yapılacak olan bu toplantılara belediye, özel idare, ilgili il müdürlükleri ve medyadan da katılımın sağlanması konusunda fikir birliğine varıldığı bildirildi.


Toplam Okunma Sayısı : 2094

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com