Rehber :
   
Eczaneler
Ediz Eczanesi
Ongan Eczanesi
Akar Eczanesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.08.2009
Trabzonspor'da Sabah Antrenmanına Teknik Direktör Hugo Broos Damgasını Vurdu


Sivasspor maçında atılan ikinci gol sonrası tercüman Halil Yazıcıoğlu'nun hareketlerini taklit eden Hugo Broos, idmanda ciddiyetini korudu ve hata yapan futbolcuları sert bir şekilde uyardı.

 

Trabzonspor'un Belçikalı teknik adamı Hugo Broos, sempatik tavırlarıyla futbolcuların ve taraftarların gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Bu sabah yapılan antrenmana tercüman Halil Yazıcıoğlu'nun Sivasspor'a atılan ikinci gol sonrası yaşadığı büyük sevinci taklit ederek çıkan Hugo Broos, daha sonra yardımcılarıyla saha içerisinde mini bir toplantı yaptı. Milli takım kamplarında bulunan Song, Cale, Ceyhun ve Onur'la birlikte, gribal enfeksiyon geçiren Alanzinho, Selçuk ve Gökhan'ın katılmadığı idmanda sakatlığı devam eden Yattara ise doktor kontrolünde düz koşu yaptı. Yeni transfer Gabric ise takımla birlikte çalışmaya katılırken, futbolculara önce dar alanda kısa pas çalışması yaptıran Broos, yarı sahada yapılan çift kalede ise antrenmanı sık sık keserek yapılan hatalar konusunda futbolcularını sert bir şekilde uyardı.

Bu antrenman sırasında sakatlanan Zafer Yelen ise çalışmayı tamamlayamadı. Bu futbolcunun sakatlığının önemli olup, olmadığının yapılacak olan kontrollerden sonra belli olacağı öğrenildi. Antrenman sonrası Belçika'dan gelen kız torunu Mette'yle şakalaşan Broos, taraftarlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Bu arada Diyarbakırspor maçı öncesi Alanzinho, Gökhan ve Selçuk'un gribal enfeksiyona yakalanması sıkıntı yarattı. Tedavilerine hemen başlanan üç futbolcunun Diyarbakırspor maçına yetişmelerine engel bir durumun bulunmadığı belirtildi.

 

Sivasspor Galibiyeti Kombineyi Patlattı

 

Öte yandan Sivasspor karşısında alınan 2 - 1'lik galibiyet kombine satışlarına olumlu yansıdı. Bordo - mavili kulüpten yapılan açıklamada sadece dün 350 adet kombine satışının yapıldığı ve bu sayının daha da artmasının beklendiği vurgulandı. Bordo - mavili taraftarların dün TS Clup mağazalarına da akın ettiği ve önemli ölçüde forma satışı yapıldığı belirtildi.

Toplam Okunma Sayısı : 1573

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com