Rehber :
   
Ev Tekstili ve Halıcılık
Güven Ev Tekstili ve Halıcılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.08.2009
Trabzon'a Kadın Sığınma Evi


Önemli sosyal projelerden biri hayata geçiyor.
Trabzon'a Kadın Sığınma Evi.


       Trabzon Belediyesi çok önemli sosyal bir projeyi hayata geçiriyor. Trabzon'da kadın sığınma evinin yapılmasını sağlayacak protokol imza töreni Trabzon Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı. İmza törenine Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Kültür ve Turizm Bakanlık Müsteşarı İsmet Yılmaz Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan, Sosyal Hizmetler il Müdürü Selim Çelenk, Memorial Hastaneleri Yöentim Kurulu Başkanı Turgut Aydın, Varyap Holding Genel Müdürü M.Erdinç Varlıbaş ile bu önemli projeyi bağış yoluyla yapacak Trabzonlu işadamı ve aynı zamanda Varyap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş katıldı.

       İmza töreninde konuşan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi olarak kadın sığınma evi gibi çok önemli bir projeyi hayata geçirecek olmalarından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, " Yasal ve insanı bir zorunluluk olan kadın sığınma evini yaparak Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne devredeceğiz. Trabzonlu işadamımız Sayın Süleyman Varlıbaş'ın bağış yoluyla yapacağı kadın sığınma evinin Trabzon'umuza hayırlı olmasını dileyerek katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum"dedi.

       Trabzonlu bir işadamı olarak kendi memleketinde böylesine önemli bir yardımı yapmalarına vesile olanlara teşekkür eden Varyap Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, " Yaptığımız işlerde sadece para kazanmak gayesinde olmadığımızı burada belirtmek isterim. Bizim asıl vizyonumuz bölgemiz ve ülkemiz insanına faydalı işler yaparak insanlığa faydalı olmaktır. Böylesine önemli bir projenin içinde olmak bizleri mutlu etmiştir. Kadın sığınma evi ilimize ve bölgemize hayırlı olsun" dedi.

       Yeni çıkan teşvik yasasıyla birlikte Trabzon'a yeni yatırımlar da yapacaklarının altını çizen Süleyman Varlıbaş diğer Trabzonlu işadamlarının da bölgelerine yeni yatırımlar yapacaklarına inandığını söyledi.

       AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl törende yaptığı konuşmada kadın sığınma evi gibi çok önemli bir sosyal projenin Trabzon'da hayata geçirilmesi konusunda gayret gösterenlere teşekkür etti.

       Trabzon Valisi Recep Kızılcık ise Trabzon insanının doğup büyüdüğü yere kendi değerlerine ve kültürüne sahip çıkan bir yapıya sahip olduğunu vurgulayarak, ".Kültürümüzde sosyal dayanışma en üst seviyededir. Bu doğrultuda hareket ederek Trabzon'a kazandırılacak kadın sığınma evini bağış yoluyla yapacak Süleyman Varlıbaş ve emeği geçenleri kutluyorum"dedi.

       Törende konuşan Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, "Dünyada vakıf medeniyetini en üst seviyede tutan ve uygulayan ecdadın torunları olarak sosyal dayanışmaya büyük önem veriyoruz. Bu anlamda ülkemizde olduğu gibi Trabzon'umuzda da çok önemli hayırsever iş adamlarımız var. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yaşayan bu iş adamlarımız doydukları yerler ile doğdukları yerler arasında gönül bağlarını koparmadılar. Trabzon'da yapılacak çok önemli bir projenin yapımını bağış yoluyla yapacak Süleyman Varlıbaş da bunlardan birisidir. Kendisine böylesine hayırlı bir hizmete imza attığından dolayı kutluyorum. Ayrıca sosyal açıdan çok önemli olan Kadın sığınma Evi'nin yapımı için gayret gösteren Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum"dedi.

       Törende Bakan Özak kadın sığınma evinin yapımını bağış yoluyla gerçekleştirecek olan işadamı Süleyman Varlıbaş'a belediye adına plaket verdi.

Toplam Okunma Sayısı : 2446

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com