Rehber :
   
Mutfak, Banyo Mobilyaları
İtaly Mutfak Banyo
Saray Yapı Mimarlık
Favori Mutfak & Banyo
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.08.2009
"Burası Profesyonellik Anlamında Belçika'dan Çok Daha İleride"


Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, Türkiye Ligi’ni uzaktan takıp ettğini ancak Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın büyük kulupler olduğunu bildiğni söyledi.

 

Broos, ‘’Samimiyetle söylemem gerekirse Türkiye ligini tırnak içinde söylüyorum uzaktan takip ediyordum. Uzaktan takip etmemize neden olan da öncelikli olarak Belçika'da,  Almanya, İngiltere, İtalya, Fransa, Hollanda ve İtalya liglerini izlememizdi. Türkiye ligine dair en iyi bilgimiz konu Türkiye'de Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin büyük kulüpler olduğuydu. Türkiye ile Belçika liginin arasında şöyle bir benzerlik var. Belçika'da da Anderlecht, Brugge, Standart Liege de lige hakim olan ekipler. Türkiye ligi hakkında Trabzonspor'la anlaşmaya başladıktan sonra etraflıca bilgi toplamaya başladım.

 

Trabzon'da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Broos. ‘’Hazırlık döneminde hiç maç kaybetmememiş olmanın verdiği moralle Türkiye'de olmaktan oldukça memnunum. Trabzon'daki idman sahaları, çalışma ortamım ve oyuncuların sahip olduğu sosyal imkanları değerlendirecek olursak gerçekten memnuniyet verici bir durum var ortada. Belçika'da buradaki imkanlarla kıyaslayabileceğin tek takım Standart Liege. Onun haricinde hiçbir takımın tesislerini kıyaslayamazsın.’dedi.

 

Broos. daha sonra şu görüşlere yer verdi: ‘ Burası profesyonellik anlamında Belçika'dan çok daha ileride. Ailemin de Trabzon'a gelmiş olmasıyla çok daha rahatladım. Tekrarlamak istiyorum çalışma imkanlarımdan oldukça memnunum. Kısa vadedeki hedef Ağustos ayı sonunda oynayacağımız Play-off müsabakalarını geçip Avrupa Ligi'ne kalabilmek. Orta vadede Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin üzerinde bir derece elde etmek istiyoruz. Tabi ki şampiyonluk yarışının içinde kalmak istiyoruz. Uzun vadedeki hedefimiz ise bir yıllık olan sözleşmemi daha fazla uzatabilecek bir başarı sağlamak. Buradaki koşulları gördükten sonra uzun müddet Trabzonspor'da çalışmak istiyorum. ‘ diye konuştu..

Toplam Okunma Sayısı : 1675

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com