Rehber :
   
İnşaat ve Yapı Malzemeleri
Astaş Beton
Ernil Yapı Market
NKY Necdet Kırhan Yazıcı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.08.2009
Tanıtım Toplantısına Futbolcularda Katıldı


Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, ''Taraftarımızın Trabzoncell kullanarak takımlarına verecekleri desteğin hem ligde hem de Avrupa'da bizi daha iyi noktalara getireceğine inanıyoruz'' dedi.

Trabzoncell'in tanıtımı için Novotel'de düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Şener, bir dünya kulübü olarak dünyada ve Türkiye'deki teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, ''Bunları kulüp adına yatırıma dönüştüren yeni ve farklı bir bakış açımız var. Bu vizyon doğrultusunda Avea ile gerçekleştirdiğimiz bu büyük projeyi sizlerle paylaşmanın mutluluğu içerisindeyim'' diye konuştu.

Bu işbirliği sayesinde ilk olarak 200-250 bin aboneye ulaşmak istediklerini ifade eden Şener, ''Trabzoncell ile ekonomik altyapımızı daha da güçlendirmek için tüm taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Taraftarımızın Trabzoncell kullanarak takımlarına verecekleri desteğin hem ligde hem de Avrupa'da bizi daha iyi noktalara getireceğine inanıyoruz'' dedi.
 

Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany ise futbol kulüpleriyle mobil hizmetler için yaptıkları işbirliğinde bugün önemli bir adım attıklarını kaydederek, ''Trabzonspor markasının Trabzoncell ile daha da değerlenmesinden çok mutluyuz. Taraftarlar bu kapsamda ürün ve hizmetlerden yararlanacağı gibi takımına da destek olma şansına sahip olacaktır'' diye konuştu.

Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir, Avea olarak Trabzonspor kulübüyle çeşitli sponsorluk anlaşmalarının bulunduğunu anımsatarak, şunları söyledi: ''Güçlü altyapımız sayesinde, mobil işbirlikleri modeliyle Trabzonspor ve taraftarlara hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Karadeniz Bölgesi'ndeki en büyük ekonomik değere sahip Trabzonspor Kulübü'nün, Türkiye'nin yükselen markası Avea ile böylesine önemli bir işbirliğine imza atması her iki taraf için de büyük bir anlam ifade ediyor.''

Konuşmaların ardından Şener, Doany ve Akdemir, anlaşma protokolünü imzaladı. İmzalardan sonra Trabzonspor A takımı oyuncuları, bayan futbol takımı ve basketbol altyapı sporcuları, hazırlanan platforma çıkarak Trabzoncell'in tanıtımını gerçekleştirdi. Trabzoncell ile taraftarlar uygun fiyatlarla konuşma imkanının yanı sıra pek çok katma değerli servis hizmetinden de faydalanabilecek. Trabzoncell'i tercih eden abonelerin SIM kartlarına özel Trabzoncell logosu yer alacak ve telefonların ekranlarında Trabzoncell yazacak.

Trabzoncell'li olmak isteyenler faturalı ve faturasız hat seçenekleri arasında tercih yapabilecek, isterlerse mevcut numaralarını kullanmaya devam edebilecekler.

Toplam Okunma Sayısı : 1574

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com