Rehber :
   
Bayan Kuaförleri
Kuaför Emine
Kuaför Günay
Kuaför Esra
.Kuaför Rıza
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.08.2009
Gümrükçüoğlu: "Trabzon'da Seyyar Sorunu Tarihe Karışmıştır"


Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’da kangren haline gelen seyyar sorununu çözmek için üç aydan beri yürüttükleri çalışmaların tamamlandığını ifade ederek, “ Artık seyyar satıcılar kendilerine tahsis edilen yerlerde satış yapıyorlar. Trabzon’ da seyyar sorunu tarihe karışmıştır”dedi.

Trabzon’da seyyar sorununu çözmek için Trabzon Valisi Recep Kızılcık Başkanlığında oluşturulan ve Trabzon  Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun ve diğer kamu kurum ve kuruluşları ile ilgili meslek odaları ve sivil toplum örgütlerinden oluşan il kurulu çalışmalarını tamamladı.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, seyyar satıcılar için Niyazi Şahinbaşaoğlu alt geçidinin güney kısmında yapılan alan ile Kadınlar hali ve semt pazarlarında yerler tahsis edildiğini ifade ederek, “ Dün itibariyle seyyar satıcılar kendilerine kurayla verilen yerlerde satış yapıyorlar. Belirlenen yerler dışında satış yapanlara asla müsaade edilmeyecektir. Emniyet, belediye defterdarlık, sanayi ve ticari il müdürlüğü, il sağlık müdürlüğü, ilgili meslek odaları temsilcilerinden oluşan temsilciler ile birlikte sık sık kontroller yapılacaktır. Zaten Belediye Zabıta ekipleri gerekli kontrolleri her gün yapıyor. Modern ve çağdaş bir şehir için herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır. ”dedi.

Belediye tarafından kendilerine tahsis edilen yerlere yerleşen seyyar satıcılar yeni yerlerinden memnun olduklarını ifade ederek,  kendileriyle yakından ilgilenen Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiler.

Toplam Okunma Sayısı : 1685

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com