Rehber :
   
Kitap & Kırtasiye
Ant Kitap Kırtasiye
Nokta Kitabevi
Karaoğlu Kırtasiye
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
18.08.2009
Akyazı İçin Düğmeye Basıldı


Trabzon’da yaklaşık 2 yıldan beri tartışma konusu olan Akyazı Projesi kapsamındaki modern stadın inşa edilmesi için fikir birliğine varıldı.

Rize’de açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan 15 bin kişilik stat ile birlikte Trabzon’da inşa edilmesi tartışılan Akyazı Projesi’ndeki 40 bin kişilik stat yeniden gündeme geldi.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak il Başbakanlık Baş Danışmanı Mehmet Atalay’ın da katıldığı mini bir zirve Rize’de yapıldı. Zirvede Başbakan Erdoğan’ın da yapılması için talimat verdiği yeni stat konusu ele alındı.

Zirvede, Kayseri ve Rize’de yapılan modern statların ardından Trabzon’da daha iyi bir stadın bulunmamasının büyük bir eksiklik olduğu konusunda hem fikir olundu. Akyazı’daki dolgu alanı üzerinde öncelikli stadyumun inşa edilmesi için daha önce belirlenen alanların yapımcı firmaya devir edilmesi çalışmalarının hızlandırılması da kararlaştırıldı. Başbakan Erdoğan’ın da stadın bir an önce bitirilmesi isteğinin alınan kararda etkili olduğu bildirildi.

Yeni stadın yapılması konusunda bu ay içinde Devlet Bakanı Özak’ın başkanlığında Trabzon’da vali, belediye başkanı, Mhemet Atalay, Gençlik ve Spor Genel Müdürü, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in katılacağı bir toplantı yapılarak yol haritasının belirleneceği de bildirildi.

Toplam Okunma Sayısı : 1706

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com