Rehber :
   
Hamamlar
Sekiz Direkli Hamam
Fatih Hamamı
Tarihi Meydan Hamamı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
18.08.2009
Trabzon Belediyesi Ramazan'a hazır.



Trabzon Belediyesi Ramazan'a hazır.


       Trabzon, 1. Ramazan Etkinlikleri ile Şenlenecek.

       Trabzon Belediyesi Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı.

       Belediye Ramazanda kentin 4 ayrı yerinde günde 1200 kişiye iftar yemeği verecek. Atatürk Alanı, İnönü Mahallesi Yavuz Selim Camii yanı ile Zağnos Vadisi'nde kurulacak iftar çadırlarında vatandaşlara iftar yemeği verilecek. Kalkınma Mahallesinde ise vatandaşlar, Belediye Gençlik Merkezi'nde iftar yapabilecek.

       Belediye, Ramazan ayı nedeniyle 4 bin vatandaşa kuru gıda yardımı yapacak. Belediye İdari ve Sosyal İşler Müdürlüğü elamanları dağıtımının bu hafta içerisinde tamamlanması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

       Ramazan ayında vatandaşların temiz ve huzurlu bir ortamda ibadetlerini yapmalarına yardımcı olma gayreti içerisinde olan Trabzon Belediyesi, kent genelinde 100 adet caminin halılarını yıkayarak Ramazana hazır hale getirdi.

       Öte yandan Zabıta ve Sağlık Müdürlüğü ekipleri halkımızın hijyenik ve sağlıklı gıdalar tüketmelerini sağlamak amacıyla market,fırın,pastane ve lokantalarda sürekli olarak denetimlerini sürdürmekte.

       1. Ramazan etkinlikleri ile Trabzon şenlenecek.

       Trabzon Belediyesi tarafından 20 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında Zağnos Vadisi'nde yapılacak 1. Ramazan etkinlikleri ile vatandaşlar Ramazan'ı doyasıya yaşayacak. 32 gün sürecek etkinliklerde Animasyon gösterileri, semazen gösterileri, neyzen taksimleri, tasavvuf konserleri, Hacivat-Karagöz, fasıl geceleri, yöresel sanatçılar, Mehter konserleri, folklör gösterileri, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Kolbastı gösterileri yer alacak.

       Etkinlikler kapsamında, takı, hediyelik eşya, kitap, kozmetik, çeyiz, ev tekstili, gümüş reyonlarının yanı sıra yiyecek ve içecek standları açılacak.

       Karadeniz Bölgesi'nde bir ilk olma özelliğini taşıyacak 1. Ramazan etkinlikleri açılış töreni, Ramazan'ın birinci günü (21 Ağustos) Cuma günü akşamı saat 20.00'de yapılacak.

Toplam Okunma Sayısı : 1842

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com