Rehber :
   
Dans Eğitim Merkezleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
19.08.2009
Trabzon'da trafik sorununa neşter vurmak için ilk adım atıldı.



Trabzon'da trafik sorununa
neşter vurmak için ilk adım atıldı.


       Trabzon'da trafik sorununa neşter vurmak için ilk adım atıldı. Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan proje Belediye Encümen Salonu'nda yapılan toplantıyla Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na sunuldu.

       Trabzon'da trafik problemine kapsamlı çözüm bulmak yönünde önemli bir adımın atıldığı toplantıya, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Araştırma Merkezi Başkanı Pror. Dr. Mustafa Ilıcalı, Öğretim Görevlisi Dr. Nilgün Camkesen, Trafik Planlama Uzmanı Edip Demir, belediye başkan yardımcıları ve ilgili müdürler katıldı.

       Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'da trafik sorununa kapsamlı bir çözüm getirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, " Karadeniz Teknik Üniversitesi ve belediyemiz ilgili birimlerinin uygun görüşleri ile Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Uygulama ve Araştırma Merkezi, kentimizin trafik sorununa çözüm bulmak için proje hazırladı. Konusunda uzman değerli öğretim elamanları tarafından hazırlanan proje, yaptığımız toplantıyla bize sunuldu. Karşılıklı görüş alışverişleri neticesinde çalışmalarımıza son şeklini vererek Trabzon'da trafik problemini çözeceğiz"dedi.

       Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Uygulama ve Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, merkez olarak hazırladıkları projelerle Belediyelerin ve merkezi idarelerin ulaşım problemlerinin çözümlerine yardımcı olma noktasında bilimsel ve uygulanabilir projeler hazırladıklarını ifade ederek, " Ülkemizin en hareketli şehirlerinden biri olan ve ticaretin çok yoğun bir şekilde yapıldığı Trabzon'da trafik sorunun çözümü noktasında şu ana kadar maalesef önemli bir çalışma yapılmamış. Trabzon'da trafik sorununa kısa, orta ve uzun vadede bilimsel ve uygulanabilir projelerle destek olabilmek için çalışmalar yaptık. Bu toplantı ile bu desteğimizin ne şekilde olacağının bir yol haritasını Başkan Gümrükçüoğlu ve ekibine sunacağız"dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1776

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com