Rehber :
   
Konfeksiyon
Can Modaevi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
19.08.2009
Maç öncesi dostluk yemeği


Yönetim kurulumuz UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibimiz Toulouse FC ve UEFA temsilcisine kulübümüz Marina Restaurant'ta bir yemek verdi.

Oldukça samimi bir ortamda geçen yemeğe Başkanımız Sadri Şener’le birlikte yönetim kurulu üyelerimiz, Toulouse FC Başkanı Oliver Sadron, yönetim kurulu üyeleri, UEFA Temsilcisi İvan Lekov, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Emniyet Müdürü Feridun Boz, Eski Başkanlırımız, Ahmet Celal Ataman, Salih Erdem, Özkan Sümer, Eski Teknik Direktörümüz Urbain Breams, Kurucularımız Sabit Sabır, Refik Karaağaçlı, Kurul Başkanlarımız Kenan Atalay, Rüştü Araz, TFF Üyesi Süleyman Atal, Gençlik Spor İl Müdürü Şerif Özgür, Eski Asbaşkanımız Nevzat Şakar ve Divan Üyemiz Cafer Hazaroğlu katıldı.

 

Yemekte bir konuşma yapan Başkanımız Sadri Şener, Trabzonspor Kulübü olarak misafirleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Yarın elbette iki takımın oyuncuları birbirlerine üstünlük sağlayabilmek adına sahada kıyasıya bir mücadele içerisinde olacaklar. Ancak bu mücadelede eminiz ki hiçbir zaman sporun dostluk, barış ve kardeşlik ruhunu simgeleyen fair-play ölçülerinin dışına taşmayacaktır. Bizler bu büyük mücadele öncesinde iki kulübün ve dolaysıyla da iki ülkenin samimiyet duyguları içerisinde bu akşam bir aradayız. Sahada adil oyunun hakim kılındığı, hak edenin kazandığı bir müsabaka olması temennisiyle hepinize hoş geldiniz dileklerimizi iletiyor, saygılar sunuyorum” dedi.


Toulouse FC Başkanı Oliver Sadron ise Trabzon'da kendilerine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Umarım dostça bir müsabaka olur. Burada olmaktan çok mutluyuz. Bir hafta sonra da sizi Fransa’da ağırlayacak olmamız çok güzel" diye konuştu.

Yemek sonrası yönetimler arasında karşılıklı hediye alış verişi yapıldı.




















Toplam Okunma Sayısı : 1711

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com