Rehber :
   
Balık Lokantaları
Kılçık Balık Lokantası
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
20.08.2009
Ramazan Etkinlikleri Kapsamında Zağnos Vadisi'nde Tarihi Gösteriler...


Trabzon Belediyesince düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında Zağnos Vadisi'nde tarihi gösteriler sunulacak.

 

Trabzon Belediyesince kentte ilk kez düzenlenen etkinlikler, bir organizasyon şirketinin Zağnos Vadisi'nde kurduğu Osmanlı Sokağı'nda yapılacak.Trabzon Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Nail Altunay, yaptığı açıklamada, ramazan ayı süresince yapılacak etkinliğin Karadeniz bölgesinde bir ilk olduğunu belirtti.

İnsanların 100 yıllık bir nostalji yaşayacağını ifade eden Altunay, ''Yapılacak çeşitli etkinlikler, renkli bir ramazan gerçekleştirmemizi sağlayacak. İnsanlarımızı iftar sonrası evlerine tıkanıp kalmamaları için buraya davet ediyoruz'' dedi.

Organizasyonu düzenleyen firma yetkilisi Fırat Şenol ise etkinliklerin ilk gününde semazen gösterileri yapılacağını ifade ederek, şunları kaydetti:  ''Kurulan Osmanlı Sokağı'nda tasavvuf konserleri, Hacivat ile Karagöz oyunları, fasıl geceleri gibi çok sayıda etkinlikle Trabzon halkı her gün güzel bir nostalji yaşayacak. Kurulacak diğer stantlarda ise gerek buradaki esnafımız gerekse diğer illerden gelen kişiler ürünlerinin satışını yapabilecek. Amacımız birçok ilde yaptığımız bu organizasyonu Trabzon'da da en güzel şekilde gerçekleştirerek ramazan ayında nostalji yaşatmak.''


 

Toplam Okunma Sayısı : 3883

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com