Rehber :
   
Mobilya Mağazaları
Burak Mobilya
Mürtezaoğlu Mobilya
Efendi Mobilya
Gorz Mobilya & Pekerler Mobilya
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
20.08.2009
Trabzon Belediyesi düzenlediği kurslarla gençleri meslek sahibi yapıyor.


Trabzon Belediyesi düzenlediği kurslarla gençleri meslek sahibi yapıyor.


       Sertifikalarını aldılar.

       Trabzon Belediye tarafından Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi'nde açılan ücretsiz bilgisayar kursunu tamamlayan 25 kursiyer, düzenlen törenle sertifikaları aldı.

       Çocuk ve Genlik Eğitim Merkezi'nde ayrıca Trabzon Belediyesi, Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü ve Trabzon İş-Kur tarafından ortaklaşa düzenlen hediyelik eşya(Kazaz) ve hasır Örgü kursları devam ediyor. Bu kurslarda 32 kursiyer meslek sahibi olmak için eğitim görüyor.

       Sertifika törenine katılan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bu tür kurslarla gençlerimizi meslek sahibi yaparak iş bulmalarına yardımcı olmayı amaçladıklarını belirterek, " Kaymaklı Mahallesi'ndeki Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi'nde ücretsiz olarak açtığımız bilgisayar kursuna katılan kursiyerlerimiz eğitimlerini başarıyla tamamlayıp sertifika almaya hak kazandı. Ayrıca, Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi'nde Milli Eğitim Müdürlüğü ve İş-Kur ile ortaklaşa düzenlediğimiz "Hediyelik Eşya(Kazaz)" ve "Hasır Örgü" kurslarımız devam ediyor. Bu kurslarda 33 kursiyerimiz eğitim görüyor. Belediye olarak bu kursların sayısını daha da çoğaltarak meslek sahibi olmayan vatandaşlarımızı meslek sahibi yapıp iş bulmalarına katkı sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 2443

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com