Rehber :
   
Uzungöl Tesisleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
21.08.2009
Hugo Broos'un açıklamaları


Teknik Direktörümüz Hugo Broos, müsabaka sonrası yaptığı açıklamada, “Toulouse’ye kendi evimizde kaybetmek kötüydü” dedi.

Broos, “Şüphesiz ki bundan daha iyi akşamlarım oldu. Toulouse’ye kendi evimizde kaybetmek kötüydü. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Oyuna hükmettik ancak golleri onlar attılar. İlk yarı için 1-1 adil değildi. İkinci yarı ilk yarıda olduğu gibi oynayamadık. Rakip oyuncuları çok boş bıraktık. İhmalkarlık yaptık. İkinci yarıda bütün riskleri almıştık. Savunmada devasa açıklar vermek zorundaydık. İkinci yarıda kontrolü onların eline bıraktık” dedi.

 

Yaklaşık iki haftadan buyana olası takviyeler için çalıştıklarını belirten Broos, “Ancak bazı oyunculara verilen yüksek bedelleri biz veremeyiz. Ödeyebileceğimiz bedeller karşısında istediğimiz oyuncuyu bulursak alacağız” diye konuştu.

 

İki takım arasındaki kondisyon farkının ligler arasındaki kaliteyle ilgisinin olmadığını dile getiren Broos, “Biz hücum etmesi gereken taraftık. Şans çok önemliydi. İlk yarıda şanslar yakaladık ancak golle sonuçlandıramadık. İlk yarı iki gol atabilseydik farklı sonuç çıkarabilirdik. Özellikle rakibin ikinci golü moral motivasyon açısından yıkıcı oldu. Beklemediğimiz bir anda duran toptan yediğimiz goldü. Toparlanmak için büyük bir dirence ihtiyacımız vardı ancak bunu gösteremedik” açıklamasında bulundu.

Toplam Okunma Sayısı : 1794

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com