Rehber :
   
Maçka Tesisleri
Osmanoğlu Ocakbaşı
Sümer Restaurant
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.08.2009
Kurumsal Yönetim ve Derecelendirme Hizmetleri AŞ. İle İşbirliği Protokolü İmzalandı


Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), Kredi derecelendirme ve Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirilmesi Lisansı almış olan Kısa Adı TCR olan Kurumsal Yönetim ve Derecelendirme Hizmetleri AŞ. ile işbirliği protokolü imzaladı.

 

İşbirliği protokolü imza töreninde konuşan Trabzon ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, BASEL II süreci ve 4. derecede teşvik bölgesi TR-90 Düzey 2 bölgesi, kapsamında bölgeye gelecek yatırımlar ile ortak iş yapmada, ihracatta,, yurt dışı ilişkilerde, bankalar ile kredi görüşmelerinde, kredi derecelendirme raporu ile şirketlere kolaylıklar sağlanacağını söyledi.

Başkan M. Suat Hacısalihoğlu,  bağımsız bir kurum raporu kullanma avantajları ile bölgede yatırım ortamının iyileştirilmesi, bunlara yönelik hizmetlerin yaygınlaştırılmasında işbirliği kararı alındığını bildirdi.

İşbirliği kapsamında kısa adı Türk Kredi Rating olan Kurumsal Yönetim ve Derecelendirme Hizmetleri AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Aydoğan Durmuş şirketin bir şubesinin Trabzon’da açılacağını belirtti.

Ayrıca, Şube aracılığı ile bölgede ara eleman yetiştirilmesini teşvik amaçlı kursiyerlerin yetiştirilmesine destek olmak amacıyla IŞKUR kaynaklarından yararlanılacağı ifade edildi.

Toplam Okunma Sayısı : 1772

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com