Rehber :
   
Fast Food & Cafe
Menekşe Fast Food
Keyf Fast Food & Cafe
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.08.2009
Akçaabat Heyetinden Vali Kızılcık'a Ziyaret



            Akçaabat Heyetinden Vali Kızılcık’a Ziyaret
 
            Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.
            Muhtarların çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini ve hizmet üretimi noktasında da sorunları en iyi muhtarların bildiğini belirten Vali Kızılcık, “Muhtarlarımız, vatandaşla doğrudan temas kuran kanaat önderleridir. Sosyal sorumluluk çerçevesinde vatandaşın talep, sorun ve önerilerini birinci elden alıp üst makamlara intikal ettirerek, çözüm üretme noktasında da idareye katkı sağlamak suretiyle önemli bir görevi de yerine getiriyorlar.” şeklinde konuştu.
            Muhtarların dile getirdikleri sorunları dinleyen Vali Kızılcık, el birliği ile sorunların üstesinden geleceklerini belirterek, var olan sorunlara çözüm bulmak için ilgili kurumlara gerekli talimatları vereceğini kaydetti.
Vali Dr. Recep Kızılcık, Akçaabat Muhtarlar Derneği’nin ziyaretinin ardından AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, Akçaabat ilçe ve belde belediye başkanları ve Akçaabat il genel meclisi üyelerini kabul etti.  
 

 

Toplam Okunma Sayısı : 2101

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com