Rehber :
   
Maçka Tesisleri
Osmanoğlu Ocakbaşı
Sümer Restaurant
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
26.08.2009
Hacısalihoğlu Gidişatı Değerlendirdi


Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, basın mensuplarının takımın son durumu ile ilgili sorularını ı yanıtladı.

Son haftalarda kötü futbol karşılığı kötü neticeler aldıklarını belirterek, “Trabzonspor kadrosunun hak etmediği, layık olmadığı, camiamızın alışık olmadığı neticeler alındı. Geçtiğimiz sezon bu oyuncular ligdeki kalitelerini 3. olarak göstermiştiler. Bu nedenle bu kadronun yapılan takviyelerle çok daha iyi futbol oynayan, çok daha iyi neticeler alan konumda olması gerekir. Aksi takdirde futbolcularımız da geçen sene alınan neticelerin tesadüf olduğunu ortaya çıkartmış olurlar. Bu da hem onlara hem de Trabzonspor'a yakışmaz. Şimdi elbirliği içerisinde teknik kadro ve futbolcularımızla birlikte alınan kötü neticeleri ve oynanan kötü futbolu değiştirmek için gayret içinde olmalıyız. Bu konuda en büyük destek de taraftarlardan ve camiadan gelecektir. Trabzonspor taraftarlarının futbol takımının değil, kulübün taraftarları olarak desteklerini sürdüreceklerine inanıyoruz” dedi.

Toulouse maçıyla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Hacısalihoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu sezona başlarken Avrupa Ligi’nde olarak gruplara katılacağımızı düşünmüştük. Toulouse karşısında kötü netice alındı. Ancak futbolda her şey var. Çok iddialı ve beklenti içinde olmasak da sürprizlerin yaşanabileceğini düşünüyoruz. Oyuncularımız nasıl ilk maçı 3-1'lik skor ile kaybetmişse, 3-0'lık skoru da alabileceklerini göstermeleri gerekir. Umuyoruz ki bu gayret içinde olurlar”

Manisaspor macı öncesinde bazı oyuncuların gribal enfeksiyona yakalandığını belirten Hacısalihoğlu,''Trabzonspor kadrosu bu haftaya kadar oynadığı rakiplere bakıldığında bu tip mazeretlere hiç sığınmaması gerekir. Bir kaç oyuncu değil daha fazlada oyuncu hasta, sakat ve cezalı da olsa rakiplerine üstünlük sağlayıp maçı galibiyetle tamamlamak zorundadır. Bu maçlarda gerekli duyarlılığı, dayanışmayı, kazanma azmini ortaya koyamadılar. Umarız bundan sonra düşüncelerini sahaya yansıtırlar. Yönetimleri ve teknik kadroyu ceza verme gibi bir düşünce içinde olmalarını engellerler” diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1723

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com