Rehber :
   
İş Güvenlik Malzemeleri
Mekap Ayakkabıcılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
26.08.2009
Bekir Barçın Yazdı


Böyle Gitmez, Değişim Şart..

Bir ordu düşünün ve savaş sırasında komutanın öldüğünü. Askerler başı boşluktan dağılır gider. Kimse ne yaptığını ve de yapacağını bilemez. Bu durum karşısında sürekli olarak zayiat verir. İşte Trabzonspor da bugünkü haliyle aynı duruma gelmiştir.

Trabzonspor’un başında takıma sahip çıkacak komutan yani teknik adam yok. Var deniliyorsa eğer o zaman varlığı ile yokluğu belli değil, Eğer olsa bu futbolcular üzerinde kendini gösterir. Manispor maçında bir kez dana gördük ki Ttrabzonspor takımında ne yaptığını, ne ettiğini, nasıl oynadığın bilen bin tane futbolcu yok.
Bu şu demek takımın başında, kulübede kimse yok. Futbolcular kendi kafalarına göre oynuyorlar.

Trabzonspor’un bütün maçlarını içerde ve dışarıda canlı izliyoruz. Bütün bu eksikleri yakından görüyoruz. Gördüğümüz bir başka gerçek mevcut teknik kadroyla bu işlerin böyle gitmeyeceğidir. Kısa zamanda değişimin yapılması şarttır. Bu işin mevcutlarla birlikte gideceğine inanmak ve devam etmek son derece yanlış olur.

Bu kadronun ve futbolcuların bir an önce toparlanması gerek. Bunun içinde kulübün, futbolcunun ve futbolun dilinden iyi anlayan yeni bir hoca gereklidir. Sahada ne yaptığını bilen., oyun disiplinine sahip bir kadro oluşturmak için bu şarttır. Aksi takdirde gelecek bugünden daha kötü olacaktır.

Düşünebiliyor musunuz, Trabzonspor iki maçtır lige yeni çıkmış olan Diyarbakırspor ve Manisaspor gibi takımlara mağlup oluyor. Üstüne üstelik iki maçta da çok önemli gol pozisyonları bulamıyor. Bu çok acı bir gerçektir. Böyle giderse Allah göstermesin bu takıma daha kötüye gider. Onbinlerce taraftar kahır oluyor. Onlara bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok.

Bu işin içinde yaşamış bir kişi olarak takımdaki havayı hiç beğenmiyorum. Bu havalan ve bu teknik heyetlen beraber bu takımın düzeleceğine inanmıyorum.

Sivasspor maçına herkes aldanıp bir havaya girdi Ancak biz o zamanda takımı izleyip gerçekleri söylemiştik. Şimdi zaman geçmeden acilen Trabzonspor’un yapısına uygun bir hoca arayışına gidilmelidir..

Birde bu saatten sonra insanların giden, gelen ve alınmayan oyuncularla ilgili yorum yapmasını yararlı bulmuyorum. Bu işleri geride bırakmak gerek. Bir an önce Trabzonspor’un kendine gelmesi gerek. Bu durumlar herkesi olduğu gibi bizleri de çok üzmektedir.

Toplam Okunma Sayısı : 1912

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com