Rehber :
   
Turizm ve Seyahat Acentaları
ULUTOUR Tourism & Travel
Hayden Tur
İBK Tour
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.08.2009
Vali Kızılcık Kimsesizleri Evinde Ağırladı


   Vali Kızılcık Kimsesizleri Evinde Ağırladı

 
            Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, iftarını kimsesiz yaşlılarla birlikte yaptı.
Vali Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, iftarda, kimsesiz yaşlıları Soğuksu Mahallesi'nde bulunan valilik konutunda ağırladılar.
            Valilik konutunda yaşlılarla birlikte orucunu açan Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, iftar sofrasında konuklarıyla yakından ilgilendiler. Neşeli bir iftar yemeğinin ardından yaşlılarla koyu bir sohbete başlayan Vali Kızılcık, Vatandaşımız mutsuz ise biz de mutsuz oluruz. Halkımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Devlet her zaman vatandaşının yanındadır. Büyüklerimiz bizim baş tacımızdır. Garip gurabanın her zaman yanındayız.” dedi.
            Evinde ağırladığı kimsesiz yaşlıların Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndan aldıkları kömür ve kumanyaları kendi imkanlarıyla evlerine getirdiklerini söylemeleri üzerine Vali Kızılcık, böyle bir durumun söz konusu olamayacağını, bundan sonra yardım kömürlerinin ve kumanyaların yaşlıların evlerine bırakılacağını söyledi. Vali Kızılcık, Ramazan ayının İslam alemine sağlık, mutluluk ve barış getirmesi temennisinde bulundu.
Konuklarına kendi elleriyle servis yapan Bayan Kızılcık, “Bu köşk benim veya eşimin değil, tüm Trabzon’un. Bizim kapımız tüm Trabzon’a açık. Ben yardıma muhtaç herkese yardım elimi uzatacağım.” dedi. Halkla iç içe olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Bayan Kızılcık, “Bugün kimsesiz yaşlılarımızla birlikte iftarımızı açtık. Vatandaşımız yalnız olmadığını biliyor. Bu bizi son derece mutlu ediyor. Ramazan ayı yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı bir aydır. Tüm halkımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum.” şeklinde konuştu.
 

 

Toplam Okunma Sayısı : 1873

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com