Rehber :
   
Oto Kiralama
Eko Rent A Car
Europcar Araç Kiralamal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
26.08.2009
Zağnos'ta nostalji rüzgarı


Zağnos'ta nostalji rüzgarı
Ramazan etkinliklerine yoğun ilgi.

   

       Trabzon Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen 1. Ramazan Etkinlikleri'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Zağnos Vadisi'ndeki etkinliklere katılan vatandaşlar hem alışveriş yapıyor, hem de eğleniyor.

       Kuran dinletileri, şiir sunumları, konserler ve çeşitli kültürel ve sanatsal etkinliklerin yer aldığı şenliklerde yapılan yarışmalara vatandaşlar ilgi gösteriyor. Kolbasti ekiplerinin gösterileri ise etkinliklere ayrı bir hava katıyor.

       Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerde animasyon ve semazen gösterileri, neyzen taksimleri, tasavvuf konserleri, Hacivat-Karagöz oyunu, fasıl geceleri, yöresel sanatçı ve mehter konserleri, folklor gösterileriyle Türk sanat ve halk müziği koroları ve kolbastı gösterileri yapılacak. Vadide takı, hediyelik eşya, kitap, kozmetik, çeyiz, ev tekstili, gümüş reyonları ile yiyecek ve içecek stantları da hizmet veriyor.

       Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bütün vatandaşları ramazan etkinliklerini izlemeye davet ederek, "Belediye olarak halkımızın Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendirmesi için böyle etkinlikler düzenledik. Her akşam Zağnos Vadisi'ndeki etkinliklere vatandaşlarımız büyük ilgi göstermektedir. Bu etkinlikler Trabzon'da ilk kez yapılmaktadır. Bundan sonraki yıllarda daha da geliştirerek etkinliklere devam edeceğiz" dedi.

   

   

   

   

   

   

Toplam Okunma Sayısı : 1673

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com