Rehber :
   
Özel Eğitim Merkezleri, Anaokulu, Kreşler
Coach English
Özel Nesrin Cirav Anaokulu
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
26.08.2009
Fırtına 'mucize' için Fransa'da


Büyük umutların bağlandığı Avrupa Ligi öncesinde oynadığı Play-Off ilk maçında kendi sahasında Toulouse’a 3-1 yenilen Trabzonspor, Fransa’ya bir mucizeyi gerçekleştirmek için gitti. Bordo-Mavililer, sabah saatlerinde özel uçak ve 18 kişilik futbolcu kafilesiyle Fransa’ya uçtu, son antrenmanını ise maçın oynanacağı Municipal Stadı’nda yapıp, karşılaşma saatini beklemeye başladı. Sakatlığı süren Yattara, kırmızı kart cezalısı Engin Baytar ve statü sebebiyle forma giyemeyecek olan Gabriç, Fransa’ya götürülmedi. Başk­an Sadri Şener’e destek için Trabzon Valisi Recep Kızılcak ve Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz da takım uçağındaki yerini aldı.

Toulouse
Blondel
Fofona
Cetto
Ebondo
Mbengue
Didot
Machado
Devaux
Capoue
Sissoko
Gignac
Teknik Direktör: Alain Casanova

Trabzonspor
Sylva
Serkan
Egemen
Song
Cale
Alanzinho
Colman
Ceyhun
Tjikuzu
Selçuk
Umut
Teknik Direktör: Hugo Broos

HAKEMLER: Serge Gumienny, Mark Simons, Eric Thiry (Belçika) 
STAT: Municipal
SAAT: 22.00 YAYIN: D Smart 101. Kanal

Tur için ‘fark’ gerekiyor
Karadeniz temsilcisinin bugün turu geçmesi için sahadan farklı bir galibiyetle ayrılması gerekiyor. İlk maçtaki dezavantajlı skoru telafi adına Bordo-Mavililer’in sahadan 3-0’lık galibiyetle ya da 4-2, 5-3 veya 6-4 gibi 2 farklı bol gollü zaferlerle ayrılması lazım. Ayrıca ilk maçın skoru olan 3-1’i bu kez Trabzonspor’un yakalaması halinde de ekibimiz maçı uzatmaya götürüyor.

Gurbetçiler yalnız bırakmıyor
İlk maçtaki kötü neticeye rağmen gurbetteki Türkler’in Trabzon’u yalnız bırakmayacağı öğrenildi. Satışa çıkan biletlere hem Bordo-Mavili taraftarların hem de diğer Türkler’in ilgi gösterdiği ve stattaki yerini alacağı belirtildi. Trabzonspor Yönetimi, gurbetteki karşılaşmadan çok, gelecek hafta iç sahada oynanacak olan Bursaspor müsabakasında seyircilerin göstereceği tavrı merakla bekliyor.

Toplam Okunma Sayısı : 1711

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com