Rehber :
   
Yöresel Ürünler
İslamoğlu Gıda
İskenderoğlu Şarküteri
İmamoğlu Yöresel Ürünler
Sürbisa & Sürmene Bıçakçılık
Trabzon Silah Sanayi
Gurme 61 Şarküteri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.08.2009
Serdar Bali Yazdı


DERS ALMAK GEREKİR

Toulouse skor avantajının verdiği rahatlıkla eksik kadroyla sahaya çıkınca haftalardır moralsiz olan Trabzonspor dengeli bir oyun oynama fırsatı buldu.

Bordo-Mavili ekip sahaya ilk maça göre değişik bir kadroyla çıkmasına, forvetine çok şeyler beklediği Gökhan’ı koymasına rağmen hücum da çok fazla etkili olamadı.

3-1 lik bir skordan sonra bu kadar isteksiz bir futbol sadece bu maç için değil Trabzonspor’un gelecekte oynayacağı maçlar için de ümit vermedi! Barış’ın sahada daha gayretli olması gerekir. Bu gayretiyle ve oyun yapısıyla Trabzonspor’da daha uzun süre yedekte bekler.

Bu maç gösterdiki Yattara sahada yürüse bile, koşmaya çalışanlardan daha faydalı oluyor. Yattara da bunu bildiği için kafasına göre takılıyor.

Umut’un oyuna girmesiyle bir yıldır çift santrforla oynamaya alışmış Trabzonspor’da bir anda hareketlilik başladı. Umut oyun süresince hiç koşmayan Gökhan’ın yerine hücumda etkili oldu. Kısa bir süre sonrada Trabzonspor golüne kavuştu.

Trabzonspor’un ilk maçta ne kadar taktik hatası yaptığını ve tam dişine göre olan rakibine karşı nasıl yanlış oynadığını düşünüp üzülmemek elde değil.

Toulouse maçları açıkca gösterdiki Teknik Direktör Broos, elindeki kadroyu iyi tanımıyor, maçlara çıkardığı kadroyu iyi tespit edemiyor ve stratejik hata yapıyor. Artık Trabzonspor derhal lige dönmeli ve kaldığı yerden tekrar çıkışa geçmelidir.

Gökhan Ünal bu sezon da Trabzonspor taraftarını perişan edeceğinin sinyallerini bu maçta gösterdi. Sahanın yıldızı ise kaleci Tony Slyva idi.

Hiç hak etmeden Trabzonspor yine Avrupa kupalarından uzakta kaldı.

Toplam Okunma Sayısı : 1682

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com