Rehber :
   
Konsolosluklar
Konsolosluklar
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.08.2009
Broos İse Kadroda Mini Bir Revizyona Gitmeye Hazırlanıyor


Avrupa hayallerine erken veda eden Trabzonspor, ligdeki iddiasını devam ettirmek için yarın sahasında Bursaspor ile önemli bir maça çıkacak.

 

Bordo - mavili takımda futbolcular teknik heyete galibiyet sözü verirken, Broos ise kadroda mini bir revizyona gitmeye hazırlanıyor.

 

UEFA Avrupa Ligi'ne play - off turunda veda ederek, Avrupa hayallerini bir sonraki sezona bırakan Trabzonspor, lige döndü. Turkcell Süper Ligi'nin 4. haftasında yarın sahasında ligin iddialı ekiplerinden Bursaspor'u ağırlayacak olan bordo - mavili takımda, Teknik Direktör Hugo Broos'un kadroda mini bir revizyona gitmesi bekleniyor. Toulouse maçında 11'de görevlendirdiği Song'u Bursaspor maçında dinlendirmek isteyen Broos'un savunmada, Egemen - Giray ikilisine, sağbekte ise Tayfun'un yerine Serkan'a görev vermesi bekleniyor. Orta sahada da kart cezalısı olduğu için Toulouse FC ile oynanan Avrupa ligi maçında forma giyemeyen Engin'i, Alanzinho'nun yerine sahaya sürmeyi planlayan Broos'un, Barış'ı da kulübeye çekerek Gabric'e 11'de forma vereceği öğrenildi.

 

Broos Soyunma Odasında Duygulandı

 

Şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen bordo - mavili futbolcular ise Bursaspor maçı öncesi kenetlendi. 1 - 0 kazandıkları Toulouse FC maçı sonrası soyunma odasında, ilk maçta alınan 3 - 1'lik mağlubiyetin pişmanlığını yaşayan futbolcular, "Bu oyunumuzu lige yansıtırsak, bu kötü süreci çok daha kolay atlatırız. Artık ligde gücümüzü göstermenin vakti" diyerek Bursaspor maçı öncesi teknik heyete galibiyet sözü verdi. Futbolcuların bu davranışı üzerine duygulandığı öğrenilen Teknik Direktör Hugo Broos'ta, Bursaspor maçıyla ligde yeni bir sayfa açacaklarını belirterek, "Bugün hepinizle gurur duydum. Toulouse maçında şans yanımızda değil di ama ligdeki Bursaspor maçıyla bu şansızlığımızı da kıracağımıza inanıyorum" diyerek oyuncularına duyduğu güveni vurguladığı öğrenildi.

 

Ünal: “Lig Bizim İçin Çok Önemli”

 

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, ligin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Ünal, Avrupa kupalarına veda etmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Ama bu üzüntüyü kesinlikle geride bıraktık. Çünkü yarın çok önemli bir maçımız var. Bu maçta alınacak bir galibiyet camiamızın bize duyduğu güveni geri getirecektir. Dolayısıyla kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Teknik heyetin ve futbolcuların bu konuda gerekli özveriyi göstereceğine inanıyorum" dedi.

 

Trabzonspor'un Muhtemel İlk 11'i

 

Tony Sylva - Serkan, Giray, Egemen, Cale - Ceyhun - Engin, Selçuk, Colman, Gabric - Gökhan

 

Sakat: Yattara

 

Cezalı: Yok

 

Bilet Fiyatları: Açık tribün: 15 TL, Maraton Tribünü: 30 TL, Kapalı Yan: 60 TL, Kapalı Orta: 80 TL, VIP: 150 TL.

Toplam Okunma Sayısı : 1747

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com