Rehber :
   
Organizasyon Şirketleri
ES Davet Organizasyon
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.08.2009
Din görevlileri, Lokantacılar Odası ve Anadolu Aslanlarından...


Din görevlileri, Lokantacılar Odası ve Anadolu Aslanlarından Gümrükçüoğlu'na ziyaret


       Din Görevlileri Derneği yönetimi Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret ederek yeni görevinde başarlar diledi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gümrükçüoğlu, "Gerek çocuklarımızı ve gençlerimizi, gerekse de ömrümüz boyunca hepimizi güzelliklere yönelten Din görevlilerinin çalışmalarıdır. Onların çalışmaları insanlara ve topluma yön verir. Bu bakımdan din adamlarımız çok değerlidir. Bu vesile ile tüm din görevlilerinin ve vatandaşlarımızın Ramazanlarını tebrik ediyorum" dedi

       Din Görevlileri Derneği Başkanı Derviş Kalıntaş da Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür ederek, "Biz dernek olarak seçilen tüm Belediye Başkanlarımızla iyi diyalog içindeyiz. Sayın Başkanla da aynı diyaloğumuz ve işbirliğimiz devam edecektir. Trabzon için yapılacak projelere destek olacağız" dedi.

       Öte yandan Kamyoncular Derneği, Lokantacılar Odası ve Askon(Anadolu aslanları Derneği) yöneticileri de Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret ederek çeşitli konulara ilişkin görüş alış verişinde bulundu. Başkan Gümrükçüoğlu, bütün oda dernek ve sivil toplum örgütleriyle iyi ilişkiler içerisinde olduklarını söyledi.

Toplam Okunma Sayısı : 1802

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com