Rehber :
   
İletişim
Raykom İletişim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.08.2009
Halkbank -TTSO Kredi Protokolü: Arzumuz Piyasaya Kredi sağlanmasıdır.


Halkbank ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) yeni bir Kredi Protokolü imzaladı. Yapılan protokol gereğince, Halkbank kaynaklarından, TTSO üyesi firmalara ihracat, nakdi ve gayrı nakdi kredi kullandırılacak.

Protokol Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ile Halkbank Trabzon Bölge Koordinatörü Mehmet Ali Nurluoğlu arasında düzenlenen törenle yapıldı.

Burada yaptığı konuşmada,  TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, “Kriz dönemlerinde ve krizin devam ettiğin sürece, arzumuz piyasaya kredi sağlanmasıdır.” dedi.

KREDİLERDE İŞLETMELERİN BİLANÇO SORUNU AŞILMALI

İşletmelerin bilânçolarında sıkıntılar olduğunu belirten Başkan Hacısalihoğlu, bunların aşılması gerektiğini ifade etti. Kredi borcunu yeniden yapılandırma talebinde bulunan üye işletmelerde yardımcı olunması gerektiğini söyleyen TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu:” Borcu takibe düşmüş ya da düşmemiş bütün piyasadaki işletmelere yardımcı olmamız gerekiyor. Umuyoruz ki, 2010 yılında bu durumdaki üyelerimiz borç sıkıntılarını aşarlar. Bankacılık sektörü bugün kaybedebileceği üyelerimizin yarın peşine düşmesinler.”diye konuştu.

REKABET ORTAMINDA ÜYELERE FARKLI SECENEKLER

Başkan M. Hacısalihoğlu, Halkbank ile yapılan kredi protokolünde, uzun vadeli 500 bin ve üç milyon dolar aralığında kredi imkanı tanındığını,  piyasa şartlarında yüzde 1 ve binde 5 uygun avantajlar sağlandığını söyledi. Başkan Hacısalihoğlu, amaçlarının rekabet ortamında farklı seceneklerin üyelere sunulmasını sağlamak olduğunu iletti.

Halkbank Trabzon Bölge Koordinatörü Mehmet Ali Nurluoğlu, Trabzon sanayisinin ve ticaretinin en üst düzeye gelmesi için piyasaya sürdürülebilir kredi açtıklarını ifade etti.

Bölge Koordinatörü Nurluoğlu, ayrıca banka olarak sanayiciye verilen kredilerin vergi istisnası taşıdığını aktardı.

Halkbank- TTSO Kredi Protokolü ayrıntıları için tıklayınız.

 
 
 
 
 
 

Toplam Okunma Sayısı : 2624

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com