Rehber :
   
Doğalgaz ve Kalorifer Tesisatı
Ortes Tesisat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
26.09.2008
Müftü'den Başkan Canalioğlu'na teşek-


Müftü'den Başkan Canalioğlu'na teşekkür…

   

       Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Trabzon Müftüsü Ahmet Bulut ile Merkez Kuran kursuna kandil ziyaretinde bulundu. Ziyarette Trabzon Müftüsü Ahmet Bulut, Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu'na camilere ve dini kuruluşlara yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

       Başkan Canalioğlu, din adamlarının ve imam hatiplerin toplumun önde gelen insanlarından olduklarını belirterek, "Biz her zaman söylüyoruz. Din adamlarımız sosyal ve dini konularda toplumu bilgilendiren, dinimizin emrettiği güzel ahlakı, doğruluğu, iyiliği insanlarımıza anlatan kişilerdir. Onlara saygı duyuyor ve onları seviyoruz. Her zaman sizlerle birlikte olmaktan, yapmış olduğunuz güzel işlere biz de katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Şahsınızda tüm din adamlarının ve camianızın kandilini ve ramazan bayramlarını kutluyorum" dedi.

   

       Trabzon Müftüsü Ahmet Bulut ise, Belediye Başkanına camilere ve dini kuruluşlara yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, "Camilerimize, kuran kurslarımıza ve arkadaşlarımızın taleplerini geri çevirmeyip yerine getirdiğinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Her zaman bizi sıcakkanlı karşılıyorsunuz. Bizler bu toplumun içerisindeyiz. Trabzon'daki huzurumuzun artarak devam etmesini diliyorum" diye konuştu.

       Başkan daha sonra Merkez Kuran kursuna da kandil ziyaretinde bulundu. Merkez Kur'an Kursu yöneticisi Ömer Açar, Belediye Başkanının her zaman yanlarında olduğunu belirterek, "Bugüne kadar tüm ihtiyaçlarımızı karşılayan başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. Din Görevlileri Derneği Başkanı Derviş Kalıntaş ise Başkanı Canalioğlu'na camileri temizletmesinden dolayı din adamları adına teşekkür etti. Başkan Canalioğlu, Müftü Ahmet Bulut'a ve Merkez Kur'an kursuna, hafızlık diploma töreninde çekilen bir fotoğraf hediye etti.

26 Eylül 2008 Cuma
Toplam Okunma Sayısı : 2213

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com