Rehber :
   
Yöresel Mutfaklar
Beton Helva
Lokma Tatlı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
01.09.2009
71.5 milyon insanımızla kardeşiz, bir ve beraberiz


Zağnos'da Zafer Bayramı kutlaması
Başkan Gümrükçüoğlu,
"71.5 milyon insanımızla kardeşiz, bir ve beraberiz"


       Trabzon Belediyesi tarafından Zağnos Vadisi'nde düzenlenen programla 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı. Ramazan etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen kutlama programına Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Vali Dr. Recep Kızılcık, KTÜ Rektörü İbrahim Özen, Müsiad Başkanı Ahmet Sarı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

       Belediye Mehter Takımının zafer şarkılarından oluşan konseri izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Programda Atatürk'ün giysilerinden oluşan bir de defile yapıldı. Programda yapılması planlanan konserler ve havai fişek gösterileri 4 askerimizin şehit haberi üzerine iptal edildi.

       Belediye Başkan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Zafer Bayramının ülkemizin bağımsızlığı için çok büyük önem taşıdığını belirterek, "Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere nice isimsiz kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Barışın, özgürlüğün kardeşliğin, hoşgörünün hakim olduğu bu mübarek Ramazan akşamında siz değerli vatandaşlarımızla birlikte olmaktan son derece mutluyum. Biz sevgiyle, barış, özgürlük ve kardeşlikle tüm insanlığı kucaklayarak dünyaya mesajımızı veriyoruz. Buradaki ortam bunu göstermektedir. Bir takım hunharların dışında bu millet 71.5 milyon insanıyla kardeştir, bir ve bütündür. 71.5 milyon insanıyla barış özgürlük ve kardeşlikle bütün Türkiye'yi ve bütün dünyayı kucaklıyoruz. Bu dileklerimle tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum" dedi.

       Vali Dr. Recep Kızılcık da yaptığı konuşmada bütün vatandaşların zafer bayramını kutladı.

Toplam Okunma Sayısı : 1620

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com