Rehber :
   
Konsolosluklar
Konsolosluklar
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
04.09.2009
Vali Kızılcık Genç Projecilere Bilgilerini Aktardı


Vali Kızılcık Genç Projecilere Bilgilerini Aktardı

 
Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, KARGİD ( Karadeniz İş Adamları Derneği) Başkan Yardımcısı Ali Yaşar Bayram, dernek yöneticileri ve Avrupa Birliği projesi kursiyerlerini kabul etti.
Proje üretmenin Trabzon’un geleceğine yön verme bakımından çok önemli olduğuna vurgu yapan Vali Kızılcık, “Bölgemiz gerek sınır ötesi, gerekse sınır içi projelere çok açık bir potansiyel taşımaktadır. Bu noktada önemli projeleri el birliği ile hayat geçirmeliyiz.”dedi.
 ‘Projeci Vali’ olarak tanınan Dr. Vali Recep Kızılcık, projelerin üretilmesi, yürütülmesi ve başarıya ulaşması konusunda bilgi ve tecrübelerini kursiyerlerle paylaştı. Değişen ve gelişen dünyada artık zaman kavramının çok değerlendiğine dikkat çeken Vali Kızılcık, günümüzde projelerin tamamlanmasının değil, projelerin en kısa sürede ve eksiksiz olarak hayata geçirilmesinin başarı olarak sayıldığını söyledi.
Gençlerin proje kursuna ilgi göstermesinin ülke adına önemli bir kazanç olduğunun altını çizen Vali Kızılcık, proje mantığının işve işçi bulma kurumlarında da etkin hale getirilmesi gerektiğini, bu yönde Trabzon’un yeni bir yapılanma içinde olması gerektiğini ifade etti.
Doktora çalışmasını, şirket yönetim mantığının kamu yönetimine ithal edilmesi, alanında yaptığını hatırlatan Vali Kızılcık, Türkiye’nin Kamu Yönetimi Reform Çalışma Gurubu’nda da yer aldığını ve deneyimlerini Trabzon’daki çalışmalarında aktaracağını iletti.
Kamu Yönetimi Reformu’nun temel hedefinin dünyada insanı mutlu etmek için refah ve rekabet edebilirlik kapasitesini artırmak olduğu şeklinde ifade eden Vali Kızılcık, bu amacında, özel sektör ile kamunun ne kadar ortak çalışmayı başarması ile orantılı olduğunu sözlerine ekledi.
KARGİD Başkan Yardımcısı Bayram, Avrupa Birliği Hibe Programı kapsamında kabul gören projeleri çevresinde 30 kursiyere proje eğitimi verdiklerini söyledi. Proje üretmenin ülkemiz için önemine değinen Başkan Bayram Vali Kızılcık’ın projeci bir vali olmasının Trabzon için çok önemli bir avantaj olduğunu söyledi.
 
 
 

Toplam Okunma Sayısı : 1930

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com