Rehber :
   
Pastaneler
Tufan Pastanesi
Lokma Tatlı
Damla Pastaneleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
05.09.2009
Broos Sertleşti


Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi futbolcularına sert uyarılarda bulundu.

Kendisini takıma vermeyeni cezalandırmaktan çekinmeyeceğini vurgulayan Broos, geçtiğimiz hafta kadro dışı bıraktığı Alanzinho'yla ise özel bir görüşme yaptı.Trabzonspor'da ligde geride kalan 4 haftada alınan kötü sonuçlardan sonra her fırsatta oyuncularını koruyan teknik direktör Hugo Broos, gelecek hafta sonu oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi ise futbolcularına sert uyarılarda bulundu.

Özellikle şu ana kadar rakip fileleri hiç havalandıramayan forvet oyuncuları Umut ve Gökhan'ın üzerinde duran Broos, "Kendisini takıma vermeyen futbolcuyu kadro dışı bırakmaktan asla çekinmem" diyerek tavrını ortaya koydu.

Bu arada Broos, son Bursaspor maçında kadro dışı bıraktığı Alanzinho'yla da özel bir görüşme yaptı. Futbolcuya beklentilerini anlatan Broos, Sportif Direktör Ünal Karaman'la da takımın genel durumunu sürekli olarak değerlendiriyor.

Giray Formayı Kaptı

Geçtiğimiz sezon transfer olduğu Trabzonspor'da istediği forma şansını bir türlü bulamamaktan yakınan Giray Kaçar, Egemen'in sakatlığında formayı kaptı.

Avrupa kupasında Toulouse ve ligde Bursaspor'la oynanan maçlarda 11'de sahaya çıkan ve sergilediği performansla göz dolduran Giray'ın, bundan sonraki haftalarda vazgeçilmezler arasında yer alması bekleniyor.

Teknik direktör Hugo Broos'un da gözüne giren Giray, önemli olanın Trabzonspor'un başarısı olduğunu söyledi.

Giray, her futbolcu gibi oynamayı çok istediğini de belirterek, "Ama bu kritik süreçte kimin oynadığı önemli değil. Sadece Trabzonspor'un yeniden yükselişe geçmesi önemli" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1724

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com