Rehber :
   
Özel Eğitim Merkezleri, Anaokulu, Kreşler
Coach English
Özel Nesrin Cirav Anaokulu
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
05.09.2009
Şenerden Pembe Tablo


Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, alınan kötü sonuçlar nedeniyle pes etmediklerini, daha beter kamçılandıklarını söyledi.

1967 Trabzonsporlular Derneği'nin Güngören'deki iftar yemeğine katılan Sadri Şener, burada yaptığı konuşmada, iki kötü sonuç alıp Avrupa'dan elendiklerini hatırlatarak, ''Bu demek değil ki Trabzonspor pes etmiştir, başa oynamayacaktır. Hayır! Koyduğumuz hedeften bir santimetre geriye gitmedik, daha beter kamçılandık'' dedi.

Şener, Trabzonspor'un şampiyonluğa oynayacağından kimsenin kuşku duymaması gerektiğini ifade ederek, ''Trabzonspor'un elindeki kadro, ne kadar eleştirilirse eleştirilsin, Türkiye'nin en iyi kadrolarından biridir. İki kötü sonuç bunu değiştirmez. Sizden ricam, takımınızı sonuna kadar destekleyin, mahçup olmayacaksınız'' diye konuştu.

Kulüplerin, taraftarı olmadan büyük kulüp olamayacağını vurgulayan Şener, ''Bizim büyük kulüp olmamızın birinci nedeni, kazandığımız 6 şampiyonluktan ziyade, çok taraftar kitlesine sahip olmamızdır. Anadolu'da gittiğimiz her kentte, Galatasaraylı, Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı taraftarlar oluyor. Bir tek Trabzon'da olmuyor, bu büyüklüğün bir başka göstergesi'' dedi.

Aldıkları 2 yenilginin, Trabzoncell ve kombine bilet satışlarını bıçak gibi kestiğini ifade eden Şener, ''Taraftarlık, sonuçlara bağlı olmamalı. Başkanı sevmeyebilirsin, hocasını, futbolcusunu sevmeyebilirsin veya senin dediklerin yapılmamış olabilir ama o takımı tutacaksın ki var olacak'' diye konuştu.

“Kulübün Eni, Boyu, Borçları İki Defa Öder”

Şener, kulübün ekonomik gücünün, 80 milyon liralık borcunu rahat ödeyebilecek durumda olduğunu söyledi.

Kulübün hisselerini geri almak istediklerini ve bunun için uğraştıklarını belirten Şener, şunları kaydetti: ''Benden sonrakilere iyi bir gelecek bırakmak istiyorum. Geçen sene 17-18 bin, bu sene ise 9 bin kombine sattık. Kongrede borcumuz 80 milyon lira. 40 milyon banka borcu vardır, bunun karşılığı vardır. Bunlar otomatik olarak ödenecek. 15 milyonu vergidir, 10 yıldan gelen vergiler, taksitle ödeniyor. 5 milyon mevcut yöneticilerin, 3 milyon eski başkana borçtur. Trabzonspor'un boyu, eni, şekli, hacmi bu borçları iki defa öder. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Fenerbahçe'nin borcu da 350 milyon dolar, onun da boyutu ona kadar. Trabzonspor'un aşırı borçlanması gibi laflar Trabzonspor'u küçültür. Trabzonspor'u, ödenebilecek bir borçla döndürüyoruz. Bunun da hepsinin karşılığı vardır.''

“Fatih Tekke Ocak Ayına Kaldı”

Eski futbolcuları Fatih Tekke ile 1 aydır görüştüklerini anlatan Şener, kulübünün, bu oyuncuyu vermeye yanaşmadığını bildirdi.

Zenit Saint Petersburg Kulübü'nün, Fatih'i kadro dışı bıraktığını, ancak kendilerine de vermek istemediğini ifade eden Şener, ''Son bir girişimde bulunduk, ancak 'Ocak ayında görüşelim' dediler. Fatih'te bir sıkıntı yoktu'' dedi.

Trabzonspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak da beklemedikleri bir performansla lige başladıklarını belirterek, ''Trabzonspor, istenen başarıları mutlaka yakalayacaktır. Buna inanıyorum'' diye konuştu.

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu ise yönetime ağır eleştirilerde bulundu. Hatayoğlu, yaptığı konuşmada, yönetimden, yaptığı hatalardan ders almasını isteyerek, ''Sıkıntı yönetimlerdi. Bundan önce yapılan hatalardan ders alınmadı. Bu dönemde de kulüp hesapsızca borçlandırıldı. Başkan iki kulvarda hedef koymuştu, ancak Avrupa'da elendik, lige de kötü bir başlangıç yaptık'' dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1630

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com