Rehber :
   
Yöresel Ürünler
İslamoğlu Gıda
İskenderoğlu Şarküteri
İmamoğlu Yöresel Ürünler
Sürbisa & Sürmene Bıçakçılık
Trabzon Silah Sanayi
Gurme 61 Şarküteri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
05.09.2009
Vali Kızılcık Şehit ve Gazi Aileleriyle Bir Araya Geldi


Vali Kızılcık Şehit ve Gazi Aileleriyle Bir Araya Geldi
 
Trabzon Valiliği tarafından şehit ve gazi ailelerine bir yemek verildi. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sahil Tesisleri’nde düzenlenen yemekte Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilendi. İftar yemeğine TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Cevdet Erdöl’de katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan Vali Recep Kızılcık, bu vatanın her santiminin şehit kanı ile sulandığını hatırlatarak bir şehit yakınının kendisine çekine çekine " Vatan bölünmesin" diye ifade ettiğini belirterek "Bu ülke evladını, eşini şehit edebilmeyi göze almışsa, bu ülkeyi bin yıldır nasıl ayakta tutmuşsak ilelebet, bir ve bütün olarak idame ettireceğiz. Bu konuda dosta düşmana bunu hep beraber söylemiş olalım. Bu konuda hiç kimsenin şüphesi ve tereddüdü olmasın. Çünkü bizim kültürümüzde bizim inancımızda ancak ve ancak vatan için şehit olunur. Dolayısı ile bu vatanın bir milimi, her santimi dahi şehitlerin kanı ile sulanarak şehitlerin kanı ile tazelenerek vatan haline getirildi" dedi.
İftar yemeğinin ardından Trabzon İl Müftüsü Ahmet Bulut, yemek duasını okudu. Vali Kızılcık eşi Sema Kızılcık, şehit ve gazi ailelerinin masalarını tek tek dolaşarak kendileriyle sohbet etti. Vali kızılcık, daha sonra çocuklara oyuncak hediye etti.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1913

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com