Rehber :
   
Yöresel Ürünler
İslamoğlu Gıda
İskenderoğlu Şarküteri
İmamoğlu Yöresel Ürünler
Sürbisa & Sürmene Bıçakçılık
Trabzon Silah Sanayi
Gurme 61 Şarküteri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.09.2009
Zağnos Vadisinde müzik ziyafeti devam ediyor...


Zağnos da müzik ziyafeti


       Trabzon Belediyesi tarafından Zağnos Vadisi'nde düzenlenen Ramazan etkinlikleri vatandaşların büyük ilgisini çekiyor. Her akşam ortalama 7 bin dolayında vatandaşın gezdiği etkinliklerde izleyenlere nefis bir yöresel müzik ziyafeti sunuldu.

       Şef İhsan Eyüboğlu yönetimindeki Trabzon Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu sanatçıları ile yöresel sanatçılar Mehmet Yılmaz, Sebahattin Yanık ve Mavi Göç müzik grubu sundukları müzik ziyafeti ile izleyenlere neşeli anlar yaşattı.

       Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bu etkinliklerle Zağnos vadisinin önemli bir çekim alanı haline geldiğini belirterek, "Belediye olarak düzenlemiş olduğumuz Ramazan etkinlikleriyle vatandaşlarımızı Zağnos Vadisi'yle buluşturduk. Hem etkinliklerimizin çeşitliliği, hem de Zağnos vadisinin güzelliği ve nezih ortamı, vatandaşlarımızın çok güzel ramazan akşamları geçirmesine neden oluyor. Bu etkinliklerle de görüldü ki, Zağnos artık kentimizin önemli çekim alanı haline gelmiştir. Ramazan ayı dışında da burada her türlü organizasyonlar yapılabilir, müzik ziyafetleri verilebilir. Ramazan etkinliklerine gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 2953

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com