Rehber :
   
Orman Ürünleri
Şangün Orman Ürünleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.09.2009
Yetiştirme yurdundaki çocuklarla iftar yaptı


Başkan Canalioğlu,
yetiştirme yurdundaki çocuklarla iftar yaptı.


       Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, yetiştirme yurdunda barınan 40 gençle birlikte iftarda yemeğinde buluştu.

       Başkan Canalioğlu, Yetişme Çağındaki Çocukları Koruma Derneği Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu iftar yemeğinde, gençlerle tek tek ilgilendi. Canalioğlu, yetiştirme yurdunda barınan gençlerin topluma kazandırılmaları için devletimizin ve dernek yöneticilerinin yoğun çaba harcadıklarını belirterek, "Kurulan dernek çocukların eğitiminin yanında, sosyal, kültürel ve binanın fiziki şartlarına kadar her türlü çalışma içinde bulunuyorlar. Trabzon Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında olduk. Dernek yönetimi yetişme çağındaki çocuklarımıza önemli katkılar sağlıyor. Bu katkılar çocuklarımızın topluma yararlı birer fert olmalarını sağlamak içindir" dedi.

       Dernek yönetim kurulu başkanı Nuray Usta, ile Yetiştirme Yurdu Müdürü Hasan Akkaya, Belediye Başkanı Canalioğlu'nun her zaman kendilerine destek verdiğini belirterek, kendisine teşekkür ettiler.

29 Eylül 2008 Pazartesi
Toplam Okunma Sayısı : 2507

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com