Rehber :
   
İş Makinaları ve Servisleri
Karadeniz Makina
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.09.2009
Deprem Ümit Millileri Korkuttu


2011 UEFA Avrupa Ümitler Şampiyonası grup eleme maçı için Gürcistan'da bulunan Ümit Milli Takımımız, deprem korkusu yaşadı.

İstanbul'dan dün Gürcistan'a giden ve Kutaisi şehrinde kamp yapan Millilerimiz, Gürcistan merkezli depremde korkulu anlar yaşadı. TFF Dış İlişkiler Müdürü Metin Tuncer, Kutaisi kentinin 80 kilometre yakınında, gece saat 02.15'te meydana gelen 6.2 şiddetindeki deprem sonrası kafiledeki herkesin odalarını terk ettiğini bildirdi. Milliler, bir süre bekledikten sonra odalarına geri dönerken, şu ana kadar depremde can ve mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi.

Hami Mandıralı: “Heyecanlandık ama hepimiz iyiyiz”

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Hami Mandıralı ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Gece bir sallantıyla uyandık. Deprem olduğunu anladıktan sonra, otel görevlilerinin yardımıyla kafile olarak dışarıya çıktık. Bir süre dışarıda bekledikten sonra odalarımıza geri döndük. Allaha şükür ki hiçbirimize en ufak bir şey olmadı. Biraz heyecanlandık ama hepimiz gayet iyiyiz. Şimdi sadece yarın oynayacağımız maçı düşünüyoruz. Rakibimiz Gürcistan'ın Estonya ile oynadığı maçı izledik. Savaşan, mücadele eden bir takım ama biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak kazanırız. Gereken tüm hazırlıkları yaptık. 3 puanı alıp yurda döneceğiz."

Toplam Okunma Sayısı : 1764

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com