Rehber :
   
Konsolosluklar
Konsolosluklar
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.09.2009
Milli Ara Yaradı


Turkcell Süper Lig'de bu sezon sakat ve hastalıklar nedeniyle ideal kadrosuyla bir türlü maçlara çıkamayan Trabzonspor'a, milli maçlar nedeniyle lige verilen ara yaradı.

Bordo-mavililerde, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile hafta sonu deplasmanda yapılacak maç öncesi sakat oyuncu bulunmuyor.

Milli maçlar nedeniyle verilen arada bu sezon hiç forma şansı bulamayan Yattara ve Zafer Yelen tamamen iyileşirken, antrenman eksiklerini de tamamlayarak form tuttular.

Bordo-mavili takımın ligin ilk haftasındaki Sivasspor maçında Yattara, Gökhan Ünal, ikinci haftadaki Diyarbakırspor maçında Yattara, Gökhan Ünal ve Gabriç, 3. haftadaki Manisaspor maçında Yattara, Zafer Yelen, Ceyhun Gülselam, 4. haftadaki Bursaspor maçında da Yattara, Zafer Yelen ve Egemen, sakatlıklar ve hastalıklar nedeniyle takımdaki yerlerini alamamışlardı.

Selçuk İnan, Alanzinho, Tayfun Cora, Giray Kaçar da bağırsak enfeksiyonu nedeniyle antrenmanlara çıkmakta sorun yaşarken, bazı maçlarda çok az süre görev alabilmişlerdi.

Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına dek herhangi bir sorun yaşamaması halinde, ilk kez tam kadro bir maça çıkma imkanı yakalayacak.

Bu oyuncular içinde Yattara ve Zafer Yelen ilk kez bu sezon forma giyme şansı yakalayabilecekler. Teknik direktör Hugo Broos, bu kez alternatif oyuncuların fazla olması nedeniyle ilk 11 için karar vermede zorluk yaşayacak.

Toplam Okunma Sayısı : 1756

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com