Rehber :
   
Hediyelik Eşya ve Oyuncak
Yuma Oyuncak
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.09.2009
İstanbul B.B. Maçı Belçikalı Hoca Açısından Büyük Önem Taşıyor


İlk 4 haftada 4 puan alan Lazaroni gibi Broos’ta İstanbul B.B. maçından puansız dönerse, aynı “kötü son” ile karşılaşabilir.

 

4 Puanda Kalırsa

 

Broos’un kritik sınavı. Trabzonspor’da ligdeki 4 maçta sadece 4 puan alabilen ve Avrupa’ya erken veda edilmesi nedeniyle koltuğu erkenden sallanmaya başlanan Teknik Patron Hugo Broos’un İstanbul B.B. maçında alınacak sonuç kaderini etkileyebilir. 2006-2007 sezonunda çalışan meslektaşı Lazaroni’de ilk 4 haftayı 4 puanla kapatmış ve bu onun görevinden alınmasına neden olurken, Broos’ta İstanbul B.B. maçındaki yenilgi ile 4 puanda kalması durumunda aynı akıbete uğrayabilir.

 

Zirveden Çıkabilir

 

Bursa maçı sonrasında Bordo-Mavili camiada tartışılmaya başlanan Broos, İstanbul B.B. maçından alınabilecek yeni bir kötü sonuçta masaya yatırılmasının kuvvetli bir ihtimal olduğu ifade edildi. Belçikalı hocanın, İstanbul B.B. maçında da alınacak kötü sonuçta, yönetim ile bir durum değerlendirmesi de yapabileceği, bu zirvenin ardından her türlü kararın çıkabileceği ifade edildi.

 

O da Biliyor

Broos, İstanbul B.B. maçını kayıpsız geçmesi durumunda önemli bir kredi kazanacağı, konumunun tartışılmasının gündemden geçici olarak çıkartılacağı ifade edildi. Belçikalı hoca da İstanbul B.B. maçından mutlaka galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yaparken, “Takımın moral motivasyon kazanması için kazanmalıyız” dedi.

 

(Kaynak: Karadeniz)

Toplam Okunma Sayısı : 1679

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com