Rehber :
   
Konfeksiyon
Can Modaevi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
15.09.2009
Bayan Kızılcık İftarda Şehit Ailesine Konuk Oldu


Bayan Kızılcık İftarda Şehit Ailesine Konuk Oldu

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Ramazan boyunca iftarını yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşlarla birlikte yapıyor.

Beraberinde vali yardımcılarının eşleri Arzu Batuk ve Suna Mercan ile birlikte, dün Trabzon’un Maçka ilçesi Mataracı köyüne konuk olan Bayan Kızılcık, iftarını şehit ailesiyle birlikte yaptı. Doğu Beyazıt’ta 2006 yılında operasyona giderken trafik kazası sonucu şehit olan Ali Aydın’ın annesi ve babasıyla iftarını yapan Bayan Kızılcık, Aydın ailesiyle uzun uzun sohbet etti. Aydın ailesinin evine konuk olup orucunu Saniye-Nurettin Aydın çiftiyle birlikte açan Bayan Kızılcık, Aydın ailesinin sıkıntılarını dinleyerek var olan sorunlarına çözüm bulmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Ramazan ayı boyunca her iftarda başka bir ailenin evine konuk olan Bayan Kızılcık, orucunu vatandaşlarla birlikte açmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Ramazan ayının dayanışmanın ve yardımlaşmanın en üst seviyeye çıktığı ay olduğunu belirten Bayan Kızılcık, “Bu akşam orucumuzu Aydın ailesiyle birlikte açtık. Maçka ilçemizde yaşayan Aydın ailesine yalnız olmadıklarını hissettirdiysek ne mutlu bize. Ramazan boyunca yalnız, ekonomik yönden yoksun ailelerimize konuk olup, hem iftarımızı birlikte yapacağız hem de onların sorunlarına çözüm bulmaya çalışacağız. Ben vatandaşlarımızın arasında olmaktan son derece mutluyum.” şeklinde konuştu.

Bayan Kızılcık’ın kendi evlerine konuk olmasından dolayı son derece mutlu olduklarını ifade eden Saniye-Nurettin Aydın çifti ise, Maçka’nın Mataracı köyünde kendilerini sahipsiz bırakmayıp, evlerine misafir olup kendilerine devletin sıcaklığını hissettirdiği için Bayan Kızılcık’a ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

 

IMG 9134

IMG 9148

Toplam Okunma Sayısı : 2066

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com