Rehber :
   
Klima ve Soğutma Sanayi
Olgun Klima
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.09.2009
Hacısalioğlu; Antalyaspor Maçından da Galibiyet Beklediklerini Söyledi


Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, her maçta olduğu gibi bu hafta oynayacakları Antalyaspor maçından da galibiyet beklediklerini söyledi.

 

Hacısalihoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ortaya konulan futbol ve alınan farklı galibiyetin, takım üzerindeki moral bozukluğunu attığını belirtti. O maçta futbolcular gösterdiği performanstan memnun olduklarını anlatan Hacısalihoğlu, "Takımlar arasındaki güç dengesi de bir birine çok yakın. O nedenle tahmin etmediğimiz ve beklemediğimiz bazı sonuçlar aldık. Ancak Belediye maçıyla takımın kendini bulduğuna inanıyorum. O galibiyet takımın, camianın moral ve motivasyonu açısından iyi oldu." dedi.

 

Ligde her maçın kendileri açısından çok önemli olduğuna vurgu yapan Hacısalihoğlu, cuma günü kendi sahalarında ağırlayacakları Antalyaspor maçından da galibiyet beklediklerini dile getirdi. Hacısalihoğlu, "Futbolcularımızın camiaya geçen hafta yaşattıkları sevinci bu hafta yaşatacaklarına inanıyorum. Bayram öncesi taraftarlarına en güzel bayram hediyesi vereceklerdir. Bu konuda takımımıza güveniyoruz. Bu maçla birlikte iyi bir seri yakalarsak, Trabzonspor ligdeki iddialı konumunu ve hedeflerini sağlamlaştıracaktır." diye konuştu.

 

Asbaşkan Hacısalihoğlu, milli maç nedeniyle ülkesine giden ve geçen hafta perşembe günü Trabzon'da olması beklenen, ancak henüz gelmeyen Namibyalı oyuncu Tjikuzu'nun da bu akşam Trabzon'da olacağını söyledi. Hacısalihoğlu, Tjikuzu'nun geç dönmesiyle ilgili kulübün ceza yönetmeliği ne gerektiriyorsa onun yapılacağını sözlerine ekledi. Bu arada, yönetmeli göre, Tjikuzu'ya 120 bin liraya kadar para cezası verilebileceği bildirildi.

 

Biletler Satışa Çıktı

 

Öte yandan, Trabzonspor ile Antalyaspor arasında cuma günü Avni Aker Stadı'nda oynayacak müsabakanın biletleri satışa çıktı. Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarların Sadri Şener Sosyal Tesisleri, Biletix gişeleri ve www.biletix.com.tr adresinden maç biletlerine ulaşabilecekleri belirtildi.

 

Bilet fiyatları ise; açık tribün 15 TL, maraton tribünü 30 TL, kapalı yan 60 TL, kapalı orta 80 TL ve VIP 150 TL olarak açıklandı.

Toplam Okunma Sayısı : 1995

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com