Rehber :
   
İş Makinaları ve Servisleri
Karadeniz Makina
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
30.09.2008
Başkan M. Volkan Canalioğlu'dan Gülnet'e teşekkür


Başkan M. Volkan Canalioğlu'dan Gülnet'e teşekkür

   


       Trabzon'un ilk Turizm ve Bilgi Portalı olan www.visittrabzon.com ve www.karadenizinincisi.com sitelerinin kurumsal üyelikleri, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ve Gülnet İnternet Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Budak tarafından Fatih Çocuk Yuvası ve Yetiştirme Yurdu yetkililerine yapılan ziyarette ücretsiz hediye edildi.

       Başkan Canalioğlu, "Hiçbir giriş ücreti alınmadan hediye edilen sitede Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu geniş toplum kesimlerine kendilerini ifade etme, duyurma olanağına kavuşmuş oldular. Bundan böyle her iki site aracılığı ile de bu iki kurumun haberleri kendileri tarafından girilecek ve ihtiyaçlarını yine kendileri bu iki sitede geniş toplum kesimlerine ifade edebileceklerdir" dedi.

       Gülnet internet Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Budak ücretsiz hediye edilen site üyelikleri ile ilgili yaptığı açıklamada ise şu görüşlere yer verdi.

       "Türkiye'de ilk defa Trabzon'da birçok kurumun haber girişi yaptığı bir site hazırladık. Hazırlanan sitede birçok kurum şu an duyuru ve aktivitelerini yayımlayabilmektedir. Hediye edilen ücretsiz site üyelikleri ile Fatih Çocuk Yuvası ve Yetiştirme Yurdu sitelerimize haber ve duyuru ekleme hakkı kazanmış oldular. Şehir içi ve şehir dışındaki yardım severlerin bu tür kurumları unutmaması, bu kurumların etkinliklerini ve ihtiyaçlarını sürekli gözlemlemeleri açısından konunun büyük bir önemi var. Geleceğimiz olan çocukların bir bölümü ailelerinin yanında kalırken, bir bölümü ise bu yuvalarda hizmet almaktadır. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu içinde bulunan her iki kurumdaki çocuklarımızın unutulmaması, nelere ihtiyaç duyduklarının bilinmesine sitelerimizin katkı sağlayacağına inanıyoruz"

30 Eylül 2008 Salı
Toplam Okunma Sayısı : 2242

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com