Rehber :
   
Yöresel Mutfaklar
Beton Helva
Lokma Tatlı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
17.09.2009
Mobilya Sektöründeki Meslek Komitesi Üyeleri İftar Yemeğinde Buluştu


Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) 7. Gurup Meslek Komitesi Üye İşletme sahipleri İftarda bir araya geldi.7. Grup, Ev Ve Büro Mobilyaları İle Dekorasyon Amaçlı Aydınlatma Cihazlarının İmalatı Ve Ticareti alanında faaliyette bulunan komite üyelerinden oluşuyor. Zigana Yörük Çadırı’nda 90 üyesinin katıldığı iftar yemeğinde sektörde faaliyette bulunan işletme sahipleri birbiriyle kaynaştı. İftar sonrası üyeler sektördeki sorunlarını görüştüler, birlikte hareket etme kararı aldıklarını vurguladılar.

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nun iftar sonrası yaptığı açıklamada, mobilya ve ayakkabıcılık gibi sektörlerde Trabzon’da kuvvetli bir taban bulunduğunu ifade etti.
Mobilya sektöründe faaliyette bulunan işletmelerin birbiri ile dayanışması, bilgi paylaşımı ve ortak ticarin gelişmesinden memnunluk duyduğunu ifade etti.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından yürütülen “Kümelenme” modelinin Trabzon’da mobilyacılık sektörüne uygulanabileceğini aktardı. Kümelenme modeli için devam eden çalışmaların tamamlandıktan sonra, bir takım teşvik modelleri ile uygulamaya geçeceğini, bundan sektörün faydalanabileceğini iletti.

7. Grup Meclis Üyesi Suat Bayraktar, mobilyacı üyeler olarak Trabzon’da birleşerek, “ Biz “ demeye başlanması gerektiğinin bunun ilk adımının bu toplantı ile atıldığını aktardı.

Meslek Momite Başkanı Vedat Muhcu ise, meslek komitesi olarak öncelikli hedeflerinin üyelerini bir araya getirmek olduğunu söyledi. TTSO bünyesinde bütün mobilya sektöründe faaliyette bulunan üyelerin büyük bir çoğunluğunun katılmasından da memnunluk duyduğunu belirterek herkese teşekkür etti.

Komite olarak, sektördeki üye işletmeleri daha sık bir araya getirerek, sorunların birlikte aşılması ile ortak kazanç ve ticaretin artırılmasına azami gayret göstereceklerini belirtti.

Yönetim Kurulu Üyesi Murat İskender (İskender Mob. San. Ve Tic. Ltd. Şti.), Meclis Üyesi Suat Bayraktar (Doğu İskelet Paz.), Meslek Komitesi Başkanı Vedat Muhçu (Muhçuoğlu Mobilya San. Ve Tic. Ltd. Şti.), Meslek Komiteleri Üyeleri Mustafa Sarı     (B.M.Y. Tekstil Ve Mobilya San. Mimarlık Tic. Ltd. Şti.) ve Yusuf Aynacı (Aysan Yaylı Yatak Ve Kanepe San.)

 
 
 
 
 
 
Toplam Okunma Sayısı : 2950

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com