Rehber :
   
Otel
Uzunkum Otel
Büyük Sümela Otel
Hotel Eray
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       

    Raykom İletişim Tic. Ltd. Şti.

 Adres:

Gülyalı mah. Rize cad. No:84 Yalıncak Beldesi Trabzon/TÜRKİYE

  Web:

www.raykom.com     www.bazistasyoncular.com 

 Telefon:

+90 462 328 05 63

 Fax:

+90 462 328 05 58     Mobile: +90 530 403 30 76 (6181)

 E-Mail:

info@raykom.com

 

 

 

 

 

     
     
RAYKOM; Trabzon bölgesinde enerji alanında faaliyetlerini sürdüren Çilenkler Enerji Proje Taahhüt şirketi,  İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Yapıkur İnşaat Taahhüt Ltd. Şti ve GSM alanında danışmanlık hizmeti yürüten Aren İletişim Danışmanlık Ticaret Ltd. Şti iştirakleri ile kurulmuş bir firmadır.
Misyonumuz  GSM kanalındaki tüm şirketlere değişen ihtiyaçlara göre iletişim alt yapısının ana tedarik merkezi olarak sektörde liderliği başarmaktır.  Vizyonumuz Sektörün tüm alt yapı ihtiyaçlarını karşılayabilen güvenli bir GSM şirketi olmaktır.  Değerler Raykom’un en önemli değeri insandır. Raykom'da herkes "işinin lideri" olarak çalışır.  Kalite Güvencemiz Kalite güvencemiz takım çalışmaları, devam eden eğitimler, son teknolojimiz, çalışan ve çevre güvenliği sistemlerimiz ile güvence altına alınmıştır.
Şirket Politikamız
Hızla gelişen ve bu hızlı gelişime çok çabuk ayak uyduran ülkemizde gelişen telekomünikasyon sektöründe büyük küçük birçok firma faaliyet göstermektedir. Kaliteyi hedef alan ve insan gücüne önem veren firmalar ve sürekli araştırma-geliştirmeye yatırım yapan firmaların sektörde kendilerine yer edineceği ve kalıcı olacağı hepimizce bilinen bir gerçektir. Hızla gelişen teknolojinin oluşturduğu iş gücü sebebiyle ihtiyaç duyulan alanlarda iş yapabilmek için kurulan küçük çaplı firmalar; kurulma amaçları olan işin bitiminde ortada kalmakta ve yatırım yapamamaktadır.  Raykom olarak bizler; sektördeki yerimizi almak için geleceğe dönük sürekli olarak firmamıza, sektöre, insana, araştırma ve geliştirmeye yatırım yapmaktayız. Günümüzün ve geleceğin sektörü bilişim sektörünün vazgeçilmez kolu olan telekomünikasyon sektöründe yerimizi daha da sağlamlaştırmak amacı ile çalışmalarımız devam etmektedir.  TELEKOMÜNİKASYON PROJESİ kapsamında yeniden yapılanma sürecinde olan sizlerle el ele verip tüm imkânlar seferber edilerek, hızlı bir şekilde altyapının hazırlanması ve montajların tamamlanması için birlikte çalışmayı arzulamaktayız.  Raykom olarak, her biri işlerinde deneyimli ve eğitimlerini almış Teknik ve profesyonel idari kadro kurmuş bulunmaktayız. Yerleşik bölge firması olmamız münasebetiyle de Doğu Karadeniz Bölgesinde altyapı, montaj işlerini yürütmeyi ve çözüm ortağı olmayı amaçlamaktayız.  Çalışmalarda aksaklıklara yer vermemek için bilgili ve tecrübeli elemanlar tarafından ekiplere sürekli bilgi ve tecrübe aktarımı amacı ile eğitim programları da uygulanmaktadır. Karşımıza çıkabilecek olası durumlarda yapılması gerekenler konusunda çalışanlara bilgiler aktarılmaktadır.  İçinde yer almayı ve beraber çalışmayı umut ettiğimiz projeye tamamen sektörde kendine yer etmiş bir firma olarak hazır olduğumuzu bildirmekten mutluluk ve gurur duymaktayız.

Şube Ofis  Tel. : 0456 213 13 05 Fax : 0456 213 35 15 Adres : Karşıyaka mah. Osmanbey Cad.No:12 Gümüşhane

Trabzon Depo. Tel.: 0462 32803 63 Fax  : 04623254970Adres  : Anadolu Cad. Deliklitaş Cami Yanı No:49 Değirmendere – Trabzon

Erzurum Depo. Tel: 0442 243 23 00 Fax: 0442 243 23 00 Adres:  İstasyon Mah. Kazım Karabekir Uzun Sok. Saray Kent Sitesi D  Blok Zemin Kat /Erzurum

Samsun Depo. Tel: 0362 266 55 57 Fax: 03622665557 Adres:  Yeşilkent Beldesi Derecik Mahallesi No:74 Samsun

Türkiye'nin 780.917 km² alanının 112.001 km²'sini yani yedide biri alanı Raykom İletişim olarak  Vodafone Bakım  işini başarıyla sürdürmekteyiz

 81 ilde hizmet veren Vodafone operatörü,   20 ilinde baz istasyonlarının arıza bakım ve arızalarının giderilmesi, baz istasyonlarının periyodik bakımlarının yapılmasında bize güveniyor.

Vodafone çözüm ortağı ne iş yapar ;
Sorumlu bulunduğumuz bölgede vodafone ye ait baz istasyonlarının arıza bakım işi takibi ve arızalarının giderilmesi baz istasyonlarının periyodik bakımlarının yapılması.
Kaç kişi çalışıyor:
BÇO anlamında Vodafone sahalarının bulunduğu 20 ilde şu an için faliyet göstermekteyiz ve proje kapsamında çalışan ekip sayısı 32'dir.
Kaç yıldır bu proje devam ediyor:
Projemiz 1.5 yılını tamamladı.
Amacımız vizyonumuz misyonumuz:
Vodafone gsm operatörünün iletişim sektöründe müşteriye arz ettiği  hizmetin kesintisiz ve sorunsuz sağlanabilmesi  amacıyla kalite standardını en üst seviyeye çıkarmak konusunda en üst seviyede hizmet vermekteyiz.
Başarılarımız;
Başladığımız gün itibariyle aldığımız sorumluluğun bilinci içerisinde en kaliteli hizmeti sağlamak için tüm idareci ve saha  personelimizle canla başla çalışıyoruz ve çok kısa bir sürede kaliteyi yakaladığımız kanısındayız.Hedefimiz falıyet gösterdiğimiz tüm alanlarda kalıcı bir marka olmaktır.

 


GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com