Rehber :
   
Klima ve Soğutma Sanayi
Olgun Klima
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       

  Meryem İç Giyim Trabzon

 Adres:

Uzun Sokak Canbakkal İş Merkezi Kat:2 Trabzon/TÜRKİYE

  Web:

www.meryemicgiyim.com

 Telefax:

+90 462 326 52 11

 Fax:

+90 462 326 52 11

 E-Mail:

info@meryemicgiyim.com

      

 

 

 

 

         Firmamız 1995 yılında Meryem YAĞCİ tarafından  Meryem İç Giyim ismiyle Trabzon'da iç giyim sektöründe faaliyete başlamış olup 2010 yılından itibaren kızı Burçin YAĞCİ bu faaliyeti genç atılımcı olarak devam ettirmektedir.
       Sektördeki tecrübemizle kaliteyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen firmamız yaptığı her işte kaliteyi en uygun fiyatla tüketicilerin beğenisine sunmaktadır. Bununla birlikte bünyemizde bulundurduğumuz birçok marka ve ürünleriyle erkek - bayan iç giyiminde müşterilerimize geniş bir ürün pörtföyü sunmaktayız. Yine firmamız tarafından müşterilere uygulanan müşteri memnuniyeti, yakın ilgi ve ürün çözümlerimizle sektörde bölgenin en çok terçih edilen markası olmaktan gurur duymaktayız.

      Firmamızı sektörde ayrıcalıklı kılan bir özellikte; kişilerde göğse göre südyen verip küçültme ve isteğe göre büyütme işlemlerini yapmaktayız. Doğal bir görüntü sağlayarak estetik bir operasyona gerek duymadan müşterilerimize doğru südyeni vermekteyiz.
      Öncü girişimcilik ve inovasyon ilkelerini benimseyen bir işletme olarak faaliyet verdiğimiz alanlarda  yenilikler getirmek ve de teknolojiyi en etkin şekilde kullanarak sürekli gelişmeyi ve kendini yenilemeyi hedeflemekteyiz. Tasarım kavramını sahiplenen yenilikçi işletmemiz; tüketicilerimize dünya standartlarında modaya ve trendlere uygun ürünler sunmayı, müşteri memnuniyetini odak noktası yaparak kadın ve erkeğin ihtiyaçlarını önceden fark edip buna uygun ürünleri satışa sunmayı hedef edinmiştir. Her geçen gün büyümekte olan firmamız kentte istihdam olarakta fayda sağlamaktadır.

   
 

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com