Rehber :
   
Haber Portalı
Yöresel Haberler
61 Haber
Zaguda.net
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
    MDPM TRABZON HAŞERE KONTROL VE İLAÇLAMA HİZMETLERİ

 Adres:

Yeşiltepe mah. Yeşil cad. Recep apt. No:15 Trabzon/TÜRKİYE

  Web:

www.trabzonilaclama.com

 Telefon:

+ 90 462 230 16 33

 Fax:

+ 90 462 230 22 11

 E-Mail:

haliluzun_t@hotmail.com













Trabzon firması M.D.P.M  Haşere Kontrol ve İlaçlama Hizmetleri Mart 2001’de Danışmanlık hizmetleri adı altında faaliyete geçti. Kalite Yönetim Sistemleri (ISO 9001-HACCP) Danışmanlıklarını yapan firmamız Nisan 2003‘de MDPM Danışmanlık Hijyen ve Çevre Sağlığı Sistemleri adını aldı. Haziran 2006 tarihinde sağlık bakanlığının istediği belgeleri tamamlayarak; Ziraat mühendisimizin denetiminde hizmet vermeye başladı.
  
Fabrikalar, Oteller, restorantlar, Alışveriş Merkezleri, Hastaneler, Yerleşim alanları, Konutlar, Gıda fabrikaları ve Gıda depoları gibi insanların yaşam alanlarında zararlı kontrol ve mücadelesi (pestcontrol) konusunda hizmet vermeye müşterilerimizden aldığımız güçle devam ediyoruz.
  
Hizmetlerimizi DENEYİMLİ KADROMUZLA gerçekleştirmekte, Ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmeleri takip eden, bilgilerini sürekli güncelleyen, ziraat mühendisi ve kalite yönetim sistemi danışmanı (iç denetçi, Haccp, İSO 9001 eğitim sertifikalı) ile profesyonel bir yaklaşım içerisinde uygulama ve kontroller yapmaktayız.
  
Müşterilerimizden gelen acil çağrılara 7/24 SAAT HİZMET ANLAYIŞI İle azami 6 saat içerisinde cevap vermekte, problemleri en kısa sürede çözmekteyiz.
  
T.C. Sağlık Bakanlığından ruhsatlı ve (WHO) Dünya Sağlık Örgütü tarafından tavsiye edilen ilaçları kullanan firmamız, müşterilerine, HACCP standartlarında raporlama sunmakta. Dünya Sağlık Örgütü, (WHO) ve Dünya Standartlarında insanlara ve çevreye zarar vermeyen uygulama ve kontroller yapmaktadır.
  
Yasal sorumluluklarının farkında olan MDPM İLAÇLAMA T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI tarafından yayınlanan ‘’ Halk Sağlığı Alanında Haşerelere Karşı İlaçlama Usul Ve Esasları Hakkında Yönetmelik’’ gereği YETKİ BELGESİ almıştır.
  
Firmamız, hizmetlerinin kalitesini düşürmemek ve sürekli yükseltmek amacıyla TSE Hizmet Yeterlilik Belgesini de alarak TS 8358 Ev, İşyeri ve Yerleşim Alanları Zararlıları İle Mücadele Hizmetleri Genel Kuralları Standardına uygun hizmet vereceğini denetime açmıştır.

  
Her konunun temelinde eğitim yattığı düşüncesinde olan MDPM İLAÇLAMA, müşterilerine, bilgisayar eşliğinde eğitim vermektedir. Eğitim ile personeli bilinçlendirmek, konuya entegrasyonu sağlamak ve mücadele de başarı oranını arttırmak amaçlanmaktadır.
  
Bunlar firmamızın müşterilerine sunduğu hizmetlerden bazıları, bir de söylenemeyen ve yazılamayanlar var ki işte onları ancak bizimle çalıştığınızda fark edeceksiniz.

Misyonumuz

"Müşterilerimize sağlıklı ve verimli bir yaşam alanı sağlamak; güçlü, güvenilir ve etkin bir şekilde haşere ve kemirgenlere karşı mücadele hizmeti sunmaktır."

Hizmetlerimiz

Uçan ve yürüyen haşere ilaçlama, kemirgen ilaçlama hizmetleri, dezenfeksiyon uygulamaları işyerlerinde izolasyon çalışmaları ve haşereler hakkında genel bilgi ve uyulması gereken kurallar hakkında  eğitici bilgiler  vermek. 

Hizmetlerimiz

 
 

JEL iLAÇLAMA YÖNTEMİNDE

Evcil hayvanlar için zararlı değildir.
Jel ilaçlamanın kokusu yoktur ve insan sağlığına kesinlikle zararı yoktur.
Jel ilaçlama uygulamasında kapı ve pencerelerin kapatılmasına gerek yoktur.
Jel ilaçlamada evden ayrılmanız gerekmez hatta ilaçlama yapılırken yemek bile yiyebilirsiniz.
Jel İlaçlama öncesinde hazırlık yapmanıza, ilaçlama sonrası içinde temizlik yapmanıza gerek yoktur
Uzun süre etkisini devam ettirir.
Jel ilaçlamada ilacı yiyen haşere yuvasına döner ve orada ölür. Diğer böcekler bu ölüyü yiyerek beslenirler. Böylece o böceğin ölüsünü yiyen böceklerde zehirlenerek ölür ve zincirleme olarak ölümler devam eder.
Çevre ve insan sağlığı üzerinde hiçbir olumsuz etkisi yoktur. Aksine çok uygun bir yöntemdir hamam böceği, kalorifer böceği, için önerimiz jel ilaçlama yöntemidir.

KOKULU iLAÇLAMA SİSTEMİ

Haşerelerin yoğun olarak görüldüğü yerlerde kokulu ilaçlama yapılmalıdır.
Kokulu ilaçlama sıvı şekilde püskürtme yöntemiyle yapılmaktadır. Örneğin; Hamamböcekleri kapsüller halinde ürerler ve her bir kapsülde 35-40 adet yavru bulunur. Yılda 8-10 defa yumurtlarlar dişi ergin hamamböcekleri öldükleri zaman bile yumurta bırakırlar. Bu nedenle haşereleri yoğun olduğu alanlarda etkili bir ilaçlamanın yapılması gerekmektedir.
Kokulu ilaçlamada kısa zaman içinde sonuç alınır.
Bu ilaçlamada mekanınızı bir kaç saat terk etmeniz gerekir.
Bu ilaçlama sırasında ilaçlanan alanda bulunmayınız evcil hayvanlarınızı dışarı çıkarınız.Çıkarılması mümkün olmayan akvaryum vb.. varsa akvaryumun üstü iyice kapatılır ve ıslak havlu ile iyice örtülür. İlaçlama bittikten birkaç saat sonra mekanınızı havalandırarak günlük yaşantınıza devam edebilirsiniz.


KOKUSUZ iLAÇLAMA SİSTEMİ

Kokusuz ilaçlama sıvı şekilde püskürtme yöntemiyle yapılmaktadır.
Bu ilaçlamada mekanınızdan ayrılmanıza, mekanınızı kapatmanıza gerek yoktur.
Günün herhangi bir saatinde çalıştığınız zamanda bile yapılabilir sadece ilaçlama esnasında açıkta gıda bulundurulmamalıdır periyodik ilaçlamalarda daha çok bu yöntem kullanılır.


GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com