Rehber :
   
Şekerleme ve Şeker Ürünleri
Karabekir Şekerleme
Celaloğlu Arzu Helva
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       

  Suat Optical

 Address:

Maraş Caddesi No:10/A Trabzon //TURKEY

  Web:

 www.suatoptik.com.tr

 Telephone:

+90 462 323 23 60

 Fax:

-

 E-Mail:

suat@suatoptik.com.tr 

 

 

 

 

 

 

 

 

      1989 yılında SUAT ŞEN tarafından kurulan ve yoluna optik sektöründe dünya pazarının % 65'ne sahip LUXOTTİCA Grup A.Ş'nin bayiliği ile devam eden Suat Optik, optik perakende sektöründe bütün ilklere imza atmış olup, şehrimize bir çok yeniliği kazandırmıştır.
      Her geçen yıl yeniyi, daha iyiyi yakalamak adına teknolojiyi yakından takip eden firmamız, bilgisayar kontrollü cam odaklama , montaj sistemi ve tecrübeli, geniş bilgi birikimine sahip optisyen personeli ile de 0 hatayı yakalamaya çalışmaktadır.
     Dünyaca ünlü markaları dünyadaki trend ile eş zamanlı olarak şehrimize kazandıran Suat Optik, gözlük seçiminde tecrübeli personeli ve Glass Studio programı (Bilgisayar ortamında fotoğraf sistemi) yardımıyla yüzünüz için en ideal gözlüğün seçilmesi konusunda da iddialıdır. Müşteri memnuniyetini en önemli ilke kabul ederek, ürünlerimize verdiğimiz garanti ve sağladığımız yedek parça imkanı ile bunu göstermiş olmaktayız.
     " İyi Görmek ve İyi Görünmek İçin Suat Optik " diyoruz ve siz değerli müşterilerimizden aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz.

 



GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com