Rehber :
   
Eczaneler
Ediz Eczanesi
Ongan Eczanesi
Akar Eczanesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       

 

  Şahane Yemek ve Kebap Salonu

 Adres:

Atatürk Alanı Meydan Parkı Karşısı No:4/C Trabzon/TÜRKİYE

  Web:

 www.sahaneyemekkebap.com

 Telefon:

+90 462 323 22 22  

 Fax:

 

 E-Mail:

info@sahaneyemekkebap.com

 

 

 

Dededen toruna sloganıyla yıllardır gıda sektöründe hizmet verdikten sonra 2003 yıllının ilk aylarında ŞAHANE KEBAP VE YEMEK SALONU işletmeleri olarak Trabzon’un en gözde ve tam merkezinde hizmet vermeye başladık. 
    İşletmemiz bünyesinde bulunan tüm çalışanlarının özenle seçilmiş olması ve her birinin kalifiye eleman olması gücümüze güç katmaktadır. Müşterilerimizin memnuniyeti işletmemizin önem arzı bakımından ilk sıradadır. Kaliteli ve seçkin markaların kullanıldığı ürünlerimizin tadı profesyonel aşçılarımızın hünerlerinden meydana gelmektedir. Toplam 14 kişilik tecrübeli personelimizle bölgede en iyi hizmeti vermeye çalışmaktayız. Yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin muhteşem Trabzon’umuzda yöresel yemeklerin lezzetini şahane ürünleriyle vermekteyiz. 
    Hedeflerimiz gıda sektöründe farklı lezzetlerle bölgemizin adından sıkça söz ettirmek ve her geçen gün işletmemizin büyümesini sağlayarak bölgemizde istihdamı artırmaktır. Yine bölgemizde gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projelerine kültürel anlamda destek vererek Şahane Yemek ve Kebap Salonu olarak görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmektir.

 

     
       


GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com