Rehber :
   
Balıkçılık
Denizer Balıkçılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
19.09.2009
TTSO'da Başkanlardan Ramazan Bayramı Bayram Mesajı


Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Ramazan Bayramı’nın bölgemizde ve ülkemizde olduğu gibi bütün dünyaya yardımlaşma, hoşgörü ve sevgi için sonsuz bir manevi kaynak olduğunu söyledi. Ekonomik sorunların baskın yaşandığı günümüzde toplumların ve bireylerin yaşamında en çok ihtiyaç duyduğu manevi güce bayramlarla ulaştığını belirtti.

TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nun ortak yayınladıkları mesajda, tüm oda üyelerinin, Trabzon halkının, milletimizin ve İslam dünyasının Ramazan Bayramının hayırlar getirmesini temenni ederek kutladılar.

Mesajda, Ramazan Bayramı’nın bir diğer ifadeyle şeker bayramının toplumumuzda küskünlerin ve dargınların barıştığı ve barıştırıldığı bir mana da taşıdığını aktarılarak, “ küskünler ve dargınların birbirini hoşgörüyle kucaklayacağı bu şeker bayramı fırsatında kırğınlıkların giderilmesi temennimizdir” denildi.

Açıklamada, Ramazan ayının yaşandığı toplumlarda, yardımlaşma ve dayanışmanın en yüksek düzeye çıktığı belirtilerek Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının bu maneviyatı en yüksek düzeyde yaşamasının çok anlamlı olduğunu vurgulandı.

Açıklamaya şöyle devam edildi:” Global ekonominin yaşattığı bugünlerdeki ekonomik sıkıntıların bertaraf edilmesinde kutlamakta olduğumuz Ramazan Bayramı, toplumumuza güç katmıştır. Yardımlaşmanın bireyler arasında seve seve yükseldiği bu ayda ihtiyaçlı olanlara, gücü olanlar kucak açmıştır. Birlikte yaşamanın temelini oluşturan huzur, güven ve kardeşlik elbirliği ile tesis edilebilecek bir olgudur. Bu anlayışla en başta oda üyelerimiz olmak üzere, Trabzon halkının, Türkiye milletinin ve İslam dünyasının Ramazan bayramlarını Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımız adına kutluyoruz.”

 

Toplam Okunma Sayısı : 2194

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com