Rehber :
   
Doğalgaz ve Kalorifer Tesisatı
Ortes Tesisat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.10.2009
Dünya şampiyonu Selçuk Çebi'ye muhteşem karşılama


Selçuk Çebi'ye muhteşem karşılama


       Danimarka'da yapılan Güreş Şampiyonasında grekoromen dalında Dünya şampiyonu olan Trabzonlu Güreşçi Selçuk Çebi Trabzon'da muhteşem karşılandı.

       Çok sayıda kalabalık tarafından Trabzon Havaalanında mehter gösterileriyle karşılanan Selçuk Çebi, konvoy eşliğinde Trabzon Belediyesi'ne geldi. Belediye önünde yine mehter gösterileriyle karşılanan Selçuk Çebi'ye Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu adına Başkan Vekili Osman Necip Sevinç tarafından plaket ve altın hediye edildi.

       Başkan Vekili Sevinç, güreşçinin antrenörü Mustafa Şahin'e de Başkan Gümrükçüoğlu adına plaket vererek böyle bir güreşçi yetiştirdiği için teşekkür etti.

       Başkan Yardımcıları Ergin Aydın, Hüseyin Turan, Belediyespor Başkanı Nihat Demir, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, bazı meclis üyeleri, Belediyespor antrenörleri, Selçuk Çebi'nin yakınları ile çok sayıda vatandaşın katıldığı Belediye önündeki törende konuşan Başkan Vekili Sevinç, Selçuk Çebi'nin Belediyespor'da yetiştiğini belirterek, "Selçuk bu başarısıyla göğsümüzü kabarttı. Hem bir Türk olarak, hem de Trabzonlu olarak büyük gurur duyduk. Kendisine teşekkür ediyorum. Dileğimiz yeni yeni Selçukların yetişmesidir. Bunun için Belediyespor kulübümüz salon sporlarına büyük önem vermektedir" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1914

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com