Rehber :
   
İletişim
Raykom İletişim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.10.2009
12-13 Kasım 2009 SİAD KOBİ'leri Selanik Buluşması


Trabzon SİAD Başkanı Kafkas,
Trabzon’u
Sınırın Bir Adım Ötesi projesi ile
 Karadeniz ve Hazar Havzasındaki ülkeleri ile
12 – 13 Kasımda
Selanik’te buluşturmaya hazırlanıyor, açıklamasını yaptı.
 
 
Trabzon SİAD
KOBİ’leri
12 – 13 Kasım 2009 tarihinde
Selanik buluşmasına katılmaya çağırdı.
 
Trabzon SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zeyyat Kafkas yaptığı açıklamada, MAKSİFED ve UBCCE’nin katkıları ile Karadeniz ve Hazar Havzasındaki 28 ülkedeki muhataplarımız ile yepyeni ilişkilerin ortaya çıkarıldığını, ilişkilerin yatırım ve ticaret gibi somut sonuçlara dönüştürülmesi için 12- 13 Kasım 2009’da Selanik’te bir büyük buluşmanın düzenlendiğini, sektör temsilcilerinin yüz yüze ticaret ve yatırım olanaklarını konuşabilecekleri bir programın ortaya çıkarılması çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.
 
TSİAD Başkanı Kafkas, Karadeniz ve Hazar Havzası Bölgesinde ticaretin ve yatırım olanaklarının ele alınacağı büyük buluşmanın heyecan verici olduğunu, hazırlıkların sürdürüldüğünü, onsekiz ülkenin katılımının kesinleştiğini, katılımcı ülke sayısının daha da artmasının beklendiğini, söyledi.
 
Trabzon SİAD Başkanı Zeyyat Kafkas 12- 13 kasım 2009 tarihinde Selanik’ te gerçekleştirilecek büyük buluşma için açıklamasını şöyle sürdürdü.
 
Trabzon SİAD üye beklentilerini karşılarken aynı zamanda Trazon”un gelişmesine katkıda bulunduğuna inanmaktadır.  Üyelerimiz “yerel ve bölgesel sorunlara karşı proje üretilmesini, Karadeniz Havzası başta olmak üzere ticaret ve yatırım olanaklarının araştırılarak dış ticaretin geliştirilmesi”ni bizden istemektedirler. Gerçekleşmesine katkıda bulunduğumuz
Selanik buluşmasının beklentileri karşılayacak içerikte hazırlanmasına büyük önem verilmektedir. Kuzey Yunanistan Sanayi Federasyonunun ev sahipliği yapacağı toplantıya; Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ), AB, OECD, UNDP temsilcileri de katılacak. Büyük buluşmada Türkiye, Bulgaristan, Romanya ve Ukrayna ülke sunumları, fabrika ziyaretleri, Selanik şehir turu ile KOBİ temsilcilerinin yüz yüze görüşmelerine yer verilecek. Toplantı tarihini ajandalarımıza kaydedelim dedi,.

Ayrıntıl gezi Programını www.tsiad.org.tr adresinde Duyurular da görebilirsiniz

Toplam Okunma Sayısı : 2302

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com