Rehber :
   
Şekerleme ve Şeker Ürünleri
Karabekir Şekerleme
Celaloğlu Arzu Helva
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
18.10.2009
Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlamaları 2023'de Nasıl Bir Trabzon İstiyoruz


Trabzon Barosu Danışma Kurulu Üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’na yaptıkları ziyarette, “Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlamaları 2023’de Nasıl Bir Trabzon İstiyoruz ?” Çalışmasına İlk Adım Atıldı.

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı olan 2023 yılında yerel planda yapılacak çalışmalar üzerine görüş alış-verişinde bulundu.

Trabzon Barosu Danışma Kurulu Üyesi Avukat Ali Sürmen, ulusal programda, Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle 2023 yılında kutlamalar gerçekleştirileceğini, Trabzon’un da bu kapsamda yerel bir çalışma projeksiyonu kendisine belirlemesi gerektiğini söyledi.
 
2023 yılı cumhuriyetin 100. yılı kutlamalarını Trabzon’da da geniş bir katılımla ele alarak belirlenecek hedeflere çalışılması gerektiğini bildirdi. Bu kapsamda, Trabzon Barosu’nun çeşitli görüşmelerde bulunduğunu ve bir ortak bir Trabzon yol haritası üzerinde hemfikir olunması gerektiğini aktardı.

Sürmen, belirlenecek hedeflerin, her kurumun kendi alanında iyileşmeleri sağlarken, toplumsal hedeflerinde el birliği ile sağlanmasını hedeflemesi gerektiğini iletti.

Yapılacak çalışmalarda, “ 2023 yılında nasıl bir Trabzon istiyoruz? “ sorusuna ortak bir pencereden bakılarak hedef konulmasını gerektiğini vurguladı.

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon’un öncelikle fiziki olarak ele alınması gerektiğini, bu alanda KTÜ’ nün yürüttüğü çalışmalar etrafında bütünleşmek gerektiğini ifade etti.

TTSO tarafından yürütülmekte olan,” kent sorunları ve çözüm önerileri” adlı her yıl altı ayda bir gerçekleştirilen toplantı kapsamına bu konunun da eklemlenmesi gerektiğini vurguladı.

 
 
 

Toplam Okunma Sayısı : 2776

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com